Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje je vjeciti mir -spomenik miru ne treba. Ostavite umrle u vjecitom miru i ne uznemiravajte ih politickim glupostima.
Bas smo tuzni bez vas,Turci!
Prestao kupovati srbijansko 1992-e
Ma nema problema. Ima love u budžetu za takve stvari. Stvarno malo imamo spomenika po gradu. Nego ko će biti izvođać radova. Koliko košta idejni projekat?Je.eš zdravstvo i školstvo i to što imamo samo jednog radiologa u kantonu i to što na pregled ili neki snimak čekate po šest mjeseci. Važni su spomenici.I rata i mira. Oni sami od sebe govore.
Hajde smrdo skini se vise s k.u.r.c.a...dodijao si vise brate... ili te \" uhvatio\" jaffa cakes...moronu jedan
svak zna da je Lav spomenik PALIM U RATOVIMA, od turskog, preko austrougarskog, pa I i II svj. rat do žrtava agresije 92-95. i sad bi slovenski masoni da se igraju historijskog REVIZIONIZMA!!!!!!!!!! NIKAD!!!!¨!