Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suljagićev BIO: novinar koji je doktoriao uz rad na školi za koju niko čuo osim članova Zlajinog senata čiji istaknuti član dekan omiljen mason u zapadnim krugovima, i to 10-kama upisanim u indeks kad i Naseru Oriću tj. 2 godine ispolagali za po 2 sedmice uh jesu dobri ovi mladi..neće izdržat vam vlada ni frtalj vlade tajine VRATITE NAM TAJU (A MORE I SEMIHA)
Gdje su komentari mamu vam fasisticku! Po 20. put vam govorim, ako mislite brisati komentare, nemojte ni ostavljati mogućnost da se komentarise. Fuj. Izbrisite evo i ovo slobodno.
hamo neka ti je sa srećom
onog dana kada kao u svicarskoj ne budemo imali pojma ko su ministri u vladi kantona tad ce se moci reci da je to ekspertna vlada. do tada nam je ostalo da cekamo kako ce njihovi genijalni planovi da odjednom postaju nas problem jer mi smo krvi sto nisu uspjeli, da cekamo kako ce nam reci nista novo i pri tome to elaborirati kao misao dana , godine, i da ne nabrajam. mi nemamo u tradiciji pa i u genima da odgajamo polticku elitu. ovo su samo lose kopije... nek nam poleti leteci cirkus
Ma nemoj ba rise. Suljagic se jest prostituiso po njemackoj i sarajvu, moro je sa starim profesorkama da bi imo od cega zivjet ali je bio i dobar student, to je poznato.
sdp-x.com :D
čega su oni eksperti?????????????????? presmješni ste s vašom stranačkom obojenošću...isto FTV i Bakir Đogo, begovsko nedonošče šmrkavo niste ni fuj, već FUJČINA
Nova ministrica je ekspert u krevetu .Mala je vatra ziva kara se ko da nije doktorirala
Pravovremenim uvlacenjem u cmar gradonacelnika Emir Suljagic je zaradio ministarsku fotelju ( neko moze to nazvati ekspertskim uvlacenjem) .Bravo SDP. P.S. Ako obrisete ovaj komentar dabogda vas H1N1 docepala
kakav stari sjaj sarajeva sve go papak
kakva maca, tigar poJo :D znaci samo prolaze hvalospjevi o nasoj novoj vladi
Eto i kazu sarajevo muslimaski grad, a pola ministara nisu muslimani. Hajd da to vidimo u Banjaluci.... Malo sutra...
oblisala, oblisala, gazda naledila - maca popapala, sdp demoklatija
Koji je Sa-x poltronski medij!? Sta ovo cenzurisu, gdje su komentari? Sramota!
ej, vlada je katastrofa! znam jednu curu koja j ministar! veze ona nema o tome, samo ju je tata nazvao, \"ej ceri, valaj li da budes ministar\"!!!