Vi pitate, Sarajevo-x.com odgovara
0
Kanton nema novca za sjevernu longitudinalu
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hocemo Jamnicu, Faks, Ronhill, Ozujsko...cool nam kupovati u Mercatoru i konzumu...sve nase je fuj, niskog kvaliteta i tool-tj. nije cool...sto bi mi davali pare nekom krezubom tajkunu, zar ne....bolje davati pare stranim tajkunima, a onda ce oni placati poreze u svojim drzavama i u tamo nekim svojim gradvima graditi ceste i infrastrukturu... a nama ostaje da slinimo i kontamo- sta to bi!?
kad vidim one tuke i one tupane sto piju vodu jamnicu. a nasa cesmerusa bolj 100 puta samo sto se ne reklamira pa im nije cool.
Mminstar obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo Emir Suljagić, pa to je katastrofa, zar u SDP nema normalnih i skolovanih ljudi,
Kako će imati kad troše n a Eurosong i na promotivne letove Oj gdje ja živim odoh da se umijem još jednom
Sigurno si ti to čitao još dok si bio na Jezeru na porođajnom odjeljenju pa si tako pametan a nisi ni papak. Imam jarana koji je rođen u Beću. Neću ti opisivati na koji naćin i kako (je rođen) ali ću ti reći da je veći papak od tebe.Toliko o kulturi i znanju po mjestima rođenja. Nije stvar dali neko zna šta koja rijeć znaći nego u tome zašto se upotrebljava kada imamo sasvim dovoljno svojih rijeći da nešto opišemo ili kažemo.
opet je ona sofer halida beslica.....mehmedic spizdio pare na gluposti
crnjak
Mi u \'\'Djeci Sarajeva\'\' kupujemo AKOVA domaće halal paštete i salame, a to što veletrgovci sirovinu kupuju u Brazilu, nije do nas! Dragi roditelji, liječite svoju djecu u domaćim kliničkim centrima, prikupljajte novac putem bh. telekoma za operacije mijenjanja koštane srži dječije. Najbolje je da donator bude neko od roditelja.
Nisi u pravu nimalo jer taj isti Konzum i jamnica koje prozivas su barem fer prema svojim radnicima,naravno nigdje nije idealno,ali plata je svakog mjeseca u dan i to je ono sto se trazi,a necu spominjati koliko ljudi radi u tim firmama,dok naprimjer domaci tajkun lopov Selimovic poskupljuje hljeb bez razloga,a radnici mu rade na minimalcu,a ni to im neda redovno,pa ja nebi nesto njegovo kupila nema sanse
Nije valjda kriv portal i struka sto ljaksafoni ne znaju sta je longitudinala i transferzala. Pojmovi iz udzbenika fizike za osnovnu skolu. Drugo sto moram kupovati podrigusu od pastete AKOVA i sto nemaju dobar recept, a pogon im jedan od savremenijih. Sto da kupujem mlijeko koje se osjeca na kravlju balegu pa nismo svi cuclali vime. Sta valja i sta se mom ukusu svidi ja cu kupiti ne mora biti stalno domace.
koja banda
auuu,longitudinala,auuuu,koji je to jezik majke ti?ovo samo u nas ima,kad se seljak pravi pametnim
@ Ja i samo J........Evo im k.ura.c. Ja zaradio krvavo, a oni hoce na g.uzov.e. Nek im Mile ronhil da. On je specijalac za auto puteve.
Da pojasnim mojim vjernim sugrađanima; sjevernu longitudinalu sa aspekta treće transverzale ćemo graditi centripetalno, dočim, sa aspekta druge transvelzale longitudinalnog projekta ćemo ići na centrifugalnu opciju glede promidžbenosti da bi apromaksitvno to bilo to i tako dalje, joj vidi Brega došo, džesba Brega.
Ovako se upropastava jezik...
Slazem se, samo ne zaboravi jednog od najvecih potrosaca para - kantonalnu rezimsku televiziju
Sta je kog vraga LONGITUDINALA :S