Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirad novi zenicki gradonacelnik
Naprijed Mirade, Zenica je uz tebe!!
ljudi, vrijedi odvojiti sat i po plakao sam vise puta evo videa sa ovog cirkusa http://www.zenicablog.com/zenica/politika/item/17257-video-upoznajte-kandidate-za-na%C4%8Delnika.html
Nisam rekao da Mittal nije privatna firma, rekao sam da mora raditi po slovu zakona kao i sve ostale firme u ovoj drzavi, a zakon im je (na zalost) dao rok do 2014.godine da ugrade filtere. Do tada ce izmisliti nesto novo da izbjegnu tu obavezu ili ce se kao sto neko rece povuci iz ove drzave. Sto se tice tih prica da se za Husinog vakta nesto izgradilo, to je jasno i zasto se izgradilo - slucajno se PDV uveo kad je Huso stupio na vlast te je nastala drugacija raspodjela poreskih prihoda na nize nivoe. Samim tim je budzet grada Zenice ucetverostrucen u odnosu na prethodne nacelnike pa je Huso mogao poceti da se bavi neimarstvom (umjesto onim sto mu je posao). A cestu ce gradjani zenice otplacivati jos jako dugo i njihova djeca i njihova djeca ... to se zove kreditno zaduzenje. Ovo sto se tice BH Telecoma i EP, ne brini ti za mene, radim ja u odlicnoj firmi i imam odlicna primanja od kojih jako lijepo zivi cijela moja porodica.
@Jedi Knight ako Mittal nije privatno vlasnistvo onog indijca onda ja ne znam cija je, da nije slucajno tvoja. A taj zakon sto spominjes se ne provodi a mozda i ne postoji jer da postoji ne bi onolike konzerve, pivske boce, frizideri itd. plutale po Bosni i kontejneri se palili po naseljima. A ja nisam rekao da on ne treba da ugradjuje filtere, nego da nece jer mu je to skupo i malo bolje procitaj sta sam napisao. A koliko vidim dok je Huse bilo u Zenici se nesto i izgradilo, renoviralo se ono malo nadvoznjaka, stadion Kamberovica polje, evo i ceste kroz Zenicu, ona kula na turskom bar se nesto gradi. To je meni lijepo, a to sto se te stvari tebi ne svidjaju u to ne ulazim. Tebi se mozda ne svidja sto se ne mozes ubaciti u BH Telecom, ili u Elektroprivredu da sjedis u kafani a dobijas dobre pare ne moze lave svako tu ni radit da je ne znam ti koji nacelnik na vlasti
ili ako hoces prijavi se ti ja cu ti licno kunem ti se dati svoj glas ako tako dobro mislis na sve nas
nisam rekao da ako nisi u SDA nisi vjernik slazem se sa tobom da smo svi mi veci vjernici od vecine njih, nego kazem da i ovi mazu narodu oci pustim obecanjima a gledaju svoje fotelje. Nisam clan SDA stranke i nemam nikoga u stranci samo govorim objektivno za Zenicu da se koliko-toliko uradilo dok je Huso bio gradonacelnik. Slazem se sa vama da ima i medju njima lopovluka ali me je cisto strah ako oni odu hoce li nam biti gore @BEGA eto ako ti volis toliko Niksica i SDP izvoli, neka pobijede na izborima volio bih sad i ja bas da vidim kako ce nam biti ali nemoj onda nakon dvije godine opet kukati kako su svi lopovi
Str.ucnjak, teh.nicke sam str.uke tako da mi i nije pra.vopis ja.ca strana, ja prizn.ajem svoje mane i greske za razliku od vas. Nemoj b.olan glu.ma.tati, zna se da je iza nicka nicaze Duvnjak, ma.li zu.ti, sad i d.eb.el kako je poceo ho.dati po vecer.icama sa svojim g.uz.onjic.ama. Zna se sve, stan, auto, renovirao kucu od roditelja, i jos svasta nesto. A od cega? A ti si pij.uncic ma.li zu.ti, d.ebeli, sta li tek tvoji sefovi imaju i sta su oni nakrali. Ali oni znaju, tek ce se pokazivati kad slete sa vlasti. A sad ce aBd. Sto gledas Niksica i Lagumdziju, meti ispred svog bolan!
Sad vam je i Niksic trn u oku jer se polako pokrece naplacivanje i oduzimanje imovine bez pokrica. Kako ti da imas sve to a platica od 2000 KM. K.RADEŠ pajdo i uzimas od gradnjana, i \"perete\" kamione betona preko GGM-a. Polako, ima B.oga bo.lan, tvoji ce ispastati za tvoje grijehove!!!! Izvini na pravopisu!
drug je,,be se meni i sa sda ,sbb i sdp---svi su isti..ja nebranim nikoga...ti si zapeo za sda a sad kazes i sam da nemas nista..ako ti je neki rodjo na listi fino kazi broj..pa mozda i ja za njeg glasam..i dosta mi je te price ako nisi u sda nisi vjernik..veci sam vjerinik od njih svih tamo....odo od narodni para na hadj..i prosipaju se kako su najveci vjernici...izvini na pravopisu..
ja sam obicni gradajnin zenice nemam ni auto idem kuci pjeske preko nadvoznjaka, stan mi je prosjecan ko i u ostalih u komsiluku nezaposlen sam i nemam neka primanja ali lave moj sretno zivim a takvi ko ti svaki dan kukaju a 18 sati su u kladionici, a ostatak u birtiji to je valjda SDPova politika dajte ljudima rakije i da psuju boga bice sve bolje ti se dopovezao auta pogledaj sta su niksic i lagumdzija kupili od para za kanader pa onda pricaj a ko sto ovaj hahahaha veli oni su u sdp a skim si takav si vidim da i nemas pojma o sistemu uredjenja nase drzave dok ne znas sta je kantonalni nivo vlasti a sta opcinski a ruku na srce ni pravopis ti nije jaca strana (djepovi :P)
A tebi dobro, vozis najnoviju octaviu, napucao si stan samo tako, odakle prijatelju, nakrao se eto odakle!!!! nisam rekao pe.deru da drzava kupi citav mittal nego nek uzme koliko moze ili da proda, mora imati neko rjesenje, sto nemate mu.da jel, sve se skrivate i povlacite tuzbice i sl. mora nekad da se izadje na kraj, il ovako il onako, al cestitamo, dobicete te aplauz za uspjeh, a ne vama malo u djepove, i odjednom povucena tuzna, a tamo rekli da malo zavrnite grijanje nek se smr.dci smrznu i zaboravice na zagadnjenej mital i sl. A kakve veze ima na kojem je nivo policija kad radi telefon za sve, nemoj se bolan braniti smijesnim stvarima, cuj policija na kantonalnom nivou, ahahhahaa ej tugo sta i pricas. hahahahahahahhahahhahahahhaha imate li sta jace reci u svoju odbarnu ?
SDA JE U NISTILA ZEMLJU...A HUSO JE SDA---SVE DA JE I POSTEN SA LOPOVIMA JE..A SKIM SI TAKAV SI...
kao prvo policija je na kantonalnom nivou tu huso nema nista on je samo gradonacelnik a drugo goru izvalu nisam cuo cuj da drzava kupi mittal pa glu.pa.ne mittal je prodat onome indijcu koji ima para vise nego citava bih a o tome sam ti i pricao njemu dodje godisnji izvjestaj na zimu o zagadjenju zraka i dodje inspekcija sa tuzbom a on zavrne grijanje posto je kotao na njemu, i onda oni moraju povuci tuzbu jer se skoro cijela zenica grije na njemu kuzis glup.a.ne i ne mora ugradjivat filtere to je NJEGOVO VLASNISTVO a ne husino vidim da ste djeca pa necu da pricam mislite da ce vam biti bolje sa sosonima i jugonostalgicarima za koje sam vidio u proteklom periodu kako su unistili zemlju
Ma ko ce blokirati, nema u Zenicanima hljeba, nikad i nije bilo, najnepresprektivniji narod na balkanu, jedan drugog bi unustili, najzavidniji narod, nemoj da komsija ima, jer meni je mrsko da radim i nemam, mislim, zalosno i istinito.
nema potrebe da se sekirate za filtere..mital i onako ide za 2 godine iz Zenice..zato i nece da postavljaju filtere..a mi cemo dobiti jednu veliku ledinu na kojoj cemo moci izgraditi jos stadiona..oni svakog dana dole ruse po jedan pogon i tope ga..kad istope sve oni odose dalje...al neko za mital uzima debele pare...nisam ni za jednu stranku..jel smatram da su svi lopovi...al mislim da je vrijeme husu smijeniti..pa nek dodje ko hoce...lik ce nam unistiti grad..NARODE BUDI SE...OSTACEMO BEZ SVEGA..
Ovaj grad treba serifa, nacelnika sa mu.dima da kaze DOSTA, necete vise raditi bez filtera, nije vam po volji, hajmo prodaji to, ima kupaca, m.rs u Indiju i dole zagadjujte djecu. Ok je Munib, kad vidim njegovu facu, jedini i lici na nesto, al djaba i njemu sve ako nema mu.da. Mora imati mu.da i reci dosta, nema zagadjivanja, necete raditi kako vam se cefne ima grijanja, nema grijanja, puko kotao, nestalo struje, itd. Hajmo onda, zagadjujete, moram ljudima obezbjediti gdje da se sklone na cist zrak, hajmo Mittal ulozite u Smetove, lift napravite, ski staze, bungalove napravite, al nema ni ideje, ni mu.da, sve se boje da nesto pokrenu da se nebi digli da ga smijene, kao npr. Becirovica!