Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje na svijetu se ovoliko ne pise o strankama ko u BiH
Aj ne serte i vi, moram i ja on neceg zivit.. Scepo mi da cvaju sedmicno za komentare i meni dosta.
Kandidat su strasni al u bukvalnom smislu kazu restart sdp-a a sve poznato kandidati cak neki i organima gonjenja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
on ima šanse da pobjedi otprilike koliko ima šanse i stari reis Cerić
Iskreno igore, i ja se nadam da cu postat Ginekolog, pa vidjet cemo
Kukavičije jaje.
Sretno Vreta i Dzikić-u
Da je vise takvih ljudi kao sto je Igor. Sretno!
Emir Dzikic i Igor Vreta su jedini pravi SDPovci.Dok su ostali kandidati bili "rektalni alpinisiti" Zlatku, njih dvojica su vjerovali u ideju socijaldemokracije i radili posteno i u korist drzave Bosne i Hercegovine i partije koju vole. Nermin Nikisic nije htio dati ostavku na mjesto premijera kada je to od njega trazio narod u februaru 2014.godine. Jasmin je demonstrativno napustao Glavni odbor jer nije imao hrabrosti ostati i boriti se. Sveto Pudaric bi kao predsjedenik SDPa svaki ponedeljak isao po "pamet" na Poljine.. A Igor..bosanski patriota...sluzio Armiju BiH...ranjavan..radnik..porodican covjek..borio se u ratu..borio se u miru..radio 100 poslova..posteno..nikada se nije drogirao(samo bjednici mogu o njemu pricati laz)i..a hiljade SDPovaca zna Gigija..postenjacinu..spreman da se zrtvuje za obicnog covjeka bez ikave nagrade..sretno Igore..
Ovo su oni "hajd' Alija nek' je vise vojske!"
Za razliku od ostalih uhljuba iz SDP-a ovaj bar zna kako se zarađuje. Svojevremeno je išao po autopijaci i slikao auta te naplačivao oglašavanje istih na posrtalu autopijaca.. Ako on pobijedi možda i pređem u SDP(samo dobre pozicije).
dobices 0,05 % glasova, koji kreten zivi u oblacima
Cecu Pudarica ni slucajno taj vec odavno cuga i razbija sluzbena kola i briga ga za sve i samo palamudi u prazno,on je dobar i sazreo za kakvog ekonoma i kucepazitelja,nazalost ,a nekad je bio pametan decko.
I ovaj klix je puko ko balon. Liku 40 godina a oni pišu da je član SDP-a 50 godina. Podrška za Igora!
Problem SDP stranke je isti kao i ostalih što stranaka na tržištu BiH, kako se zaposliti i prodati robu. Politika ove stranke ni početku se ne razlikuje od liberalnih, nacionalnih i nacionalističkih skupina. Da je to istina, pokazali su zadnji izbori na kojima su bili u rangu prosječnih stranaka i pokazali da su populistička stranka koja nema veze sa KPJ, znači nema veze sa istinskom socijaldemokratijom. Bosanci a posebno Muslimani su misaona imenica u ovoj "Partiji".
dobar covjek
ovaj ne bi pobijedio ni da se kandiduje za glavu kuce
joj hamo vidi mu glave
Hahahaha podjoh i ja isto napisati ;)
Otkad to SDP postoji 50, slovima pedeset godina :D
Ili je greska novinara klix-a (vrlo lako moguce) ili covjek broji i clanstvo svojih roditelja u KPJ ;)
Jeko ovi tip......?
I magarac je umro u nadi da ce postat konj...