Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eo uzmite tog za presjednika umjesto dodiga manje cete radit i biti u hladu a imat para ko susnja ha ya;))
dobice .I.
OOK CUS COCE OCA MU J..EM AK SI OCIMA VIDZA PRAVOG DZETICA. STO MOGU OVAKO DA GLEDAM TI SI ORIGINALNA PODVALA U CRNOGORSKI NAROD. E VALA AKO SI REKA SVE STA VOODZE STOJI TO JEDNOM NASEM COJSTVU NEMOZ DA PASE.
Ako je ovaj crnogorac ja sam japanac, klasično podvaljivanje kukavičjeg jajeta od strane SNSD-a
Komedija sa učešćem nacionalnih manjina na izborima se nastavlja. Ovaj se sjetio prije par mjeseci da je crnogorac.
Smjehotres. Proglasis se Crnogorcem da sjednes u fotelju pa kad sjednes onda opet Srbin. Licno upoznao takvog :) I u samoj Crnij Gori se isto radi-postoje slucajevi da su dva rodjena brata jedan Srbin drugi Crnogorac.
Logičnije je da se Srbin izjasni kao Crnogorac i obrnuto, nego da se Bošnjak izjasni kao Srbin. Haris Pleho, Jasim Smajić, osladila se marka.
Vi kao i bosnje u BL nemate sta traziti
...šta je reć da đetići od "srpske sparte" i "dva oka u glavi" postadoše "dušmani kleti"...don milo?
@commiemarshhal izrodi
Šta radi lova, izjaniće se kao i crnogorac ( nepostojeća nacija kao i tzv bošnjak) samo da dobije lovu... Jednako kao i poturica...
@BuggsBunny tisina lojo