Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODERI ONOG LOPOVSKOG "GENERALA" KO ŠTO JE ON PODERO ZOI, GRAS I NAŠ PRVI KORPUS. SJEME MU SE ZATRALO.
sta ti znas bolan ko je sta poderao? veze sa vezom nemas! ne siri neprovjerene informacije! informisi se!!! ni GRAS ni ZOI nije Ajnadzic unistio ni poderao kako ti kazes.. poznato je da u GRAS-u nikad nije obnasao funkciju direktora! mislim da nema potrebe bilo sta da dodam :) ZOI'84.je izvukao iz minusa..stanje koje ga je zateklo kada je dosao u firmu bilo je u minusu cc milion KM a nakon sto je istu firmu napustio, firma je poslovala u pozitivi oko 400 000 KM
ZOI'84. unistili su oni koji su postavljeni od strane SDP-a nakon odlaska Ajnadzica !!! sad, tisina ARBiHponos! :*
samo tako nacelnice
Moj favorit je Damir Nikšić ali pošto sam vidio u njegovim klipovima da on nema šanse i da je glas za njega bačen glas, ja ću glasati za Samera. Iz prostog razloga što se bitka u Centru vodi upravo između Samera i Nedžada, a ne bi volio da Ajnadžić pobjedi.
Ja ne želim da u mojoj općini vlada zelena buržoazija, niti kvazigeneral koji je dobio preko štele činove, a ni škole za njih nije imao. Zato ja glasam za Samera.
Sjećam se ovog mediokriteta kada je u svojstvu turističkog vodiča koristio priliku da na eskurzijama opći sa srednjoškolkama, a sada je kandidat za načelnika Općine Centar. Kako, KAKO ?! Pitam se samo...
Samo uvedi finansijsku policiju kriminalcu Dževadu Becireviću i ne moram vise ni sta raditi
Pa sad hoce da kara nas one mu dojadile:))) pa izvoli nacelnice kefaj nas:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
multi kulti je in
šaner u prirodnom staništu