Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo se Mirza sav nasekiro zbog vasih komentara. Hejteri 4life.
Dechko koji obechava.
Kad te posmatram osjetim snažan svrab ispod pupka.
divi mu cefa, za kleptomaniju spreman !
ako kosorka udje u eu parlament, bice hr-ingliš bisera na pretek.
Ovaj ce nam gospodin sigurno pomoci, isto kao sto su nam pomagali i tokom odbrane domovine.
to, to Internacionalac... samo podilazi, biće lajkova bolesniče! pišeš isto dijete u vrtiću jbt ko da nikad nisi izašao iz kuće i ne vidiš gdje živiš "zločince treba najstrožije sankcionisati a žrtve zaštiti" eto mi to ne znamo, trebaš nam ti da nam to kažeš, samo daj retardirane komentare koje će svi lajkati i tako iz dana u dan, mjeseca u mjesec sjediš i isto pišeš samo da bi bio na top komentaru yebo te on! Najiskrenije ti želim tešku bolest a dugu starost, poremećeni prokletniče!
...EVO VAM ZAPADA ASSOLJUPCI....... -http://www.nezavisne.com/posao/analize/SAD-koriste-hranu-i-naftu-za-kontrolu-populacija-drugih-drzava-241652.html
Probaj sta ukrast!
...nikica, tuđmanov pajdo...čudne definicije ugleda...