Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast zeničanima kada ne izdju na izbore pa te izaberu samo babinjci i ostala sela pa onda oni imaju asvalt a mi neka se limimo po rupama
BRAVO HUSO, TI NASTAVI PO STAROM. PA GLEDAJ DA I UBUDUCE GRADIS SPORTSKE CENTRE, ISLAMSKE FAKULTETE I SALE OD 40 MILIONA KM!! KO DA U ZENICI IGRAJU LEJKERSI!? NARAVNO, NE ZABORAVI DA SVE TO MOZES DA UZMES IZ NASEG DZEPA KAD HOCES! A U INSTITUCIJE KANTONA I OPSTINE NAM ZAPOSILI STO VISE SELAJKA, PO MOGUCNOSTI POKRIVENIH I BRADATIH! JER TI ZNAS DA SU TO SVE FINI I POSTENI LJUDI!!! KO ITI !!! A ZENICA CE KAO I UVJEK DA BUDE \"NAJPROSPERITETNI\" GRAD U DRZAVI. KAO STO JE I DO SAD BIO ;) A TI MOJ HUSEJINE, BIO SI I OSTAO SELJACINA!
E vala je i zasluzio! Zenica za njegova mandata procvjetala. Koja god da je stranka, kad je čovjek sposoban, onda se to vidi. Sretno Huso i mojne se ufurat sad!