Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste svi glupi
ma ja bi nju ozenio za papire i tako ce umrijet..
u medjuvremenu je demantovana zarazenost pacijentice sars-om. ko ce sad znat je li to da bi se smirila javnost ili je stvarno istina?
Kad je Elen vec dosla u BiH, a posto smo mi Bosanci gostoljubivi, ja predlazem da joj platimo besplatan obilazak parlamenta BiH u zasjedanju. U pazuzi neka ode malo do OHR-a.
HAHAHA joj, ta ti je dobra! ;)
hehehe... ironicno je da se zove CARIER :D
jeb.. je blesava gdje ce bas na nas.. jos i tja SARS na ovu bijedu i jad
Ma na kolac sa njom, treba je spaliti odmah, krematorij i uzivajte...
Hahahahahaha! Hocemo u svijet pa makar to znacilo i da moramo imati i procenat oboljelih/preminulih od SARSa. Hahaha! Boli nas sto niti jedna zemlja u rejonu nema niti jednog oboljelog, mi smo morali imati. I to kanađanka, ja šta radi. Bolest se vec obuzdava, nalazi se lijek... sanse da mi imamo zarazenog nam sve vise (pro)padaju. Karta za evropu u vidu SARSa nam prolazi kroz prste! Odgovorni u vladi donose odluku: ili cemo imati zarazenog ili vas nece biti! Tako da smo manje vise sami morali zaraziti jednog jer normalnim putem nikada ne bi smo dohakali ni jednom zarazenom. Hahahaha! Daj ba nemojte me nasmijavati. Hahaha
E samo nam jos SARS fali :(