Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kažu vojnik o skraćenju, a kurva o poštenju, a ti nisi vojnik
uhljebe dragi, dosta i tebe
Ne's ljevicu ha,e sad ga fino u desnicu
Invalid nerada:))
Lagumđija vam je dohako...dok ste vi mlađi pokušavali da neke stvari dovedete u red on se dobro obogatio folirajući vas da dobije na vremenu....kako bi pokrao sve što mu je pod ruku došlo koliko jr bio samo dobar na auto putu....
E, zaboli me sto je on dao ostavku.Vazda mi je imao mrsku facu, a ni "p" od politicara...bezze frajer i vako i nako
Igore i dole :)
Dževad Bećirević vam fali i to je sve.
Najveci lopov Dzevad Becirevic i Nedzad Ajnadzic Dabogda im za ljekova trebalo za onoliko koliko su pokrali
Naguzi se Zlatku nek te utješi , Igoree e e e e e e
Ko je taj pokemon?
Fenomenalno je kako i dalje misle da ljevica u BiH postoji. Živ je Zlatko, umro nije.
Bilo bi ljepo da znate sta znaci biti moralan, u suprotnom proguglajte. Covjek nit je mjenjao dres, nit je prodana dusa, u SDP od 93 godine. Vidim mnogima smesta sto je Igor, a kladim se da 95% vas nije vidjelo rata ni na slikama a kamo li drugacije!? Nek je sve zeLjeno to je bitno...
najgora posast bh drustva su crveni kmeri... reketasi, kojim u kriminalu, nema ravnog..
Reketasi, veleizdajnici, mufljuzi, mafijasi, lezihljebovici, cetoblije, cetnici i ustase. Hajmo prvo nahranite svinje pa onda organizujte krmecu rostiljijadu, pa onda sve sto cetnici traze dajte im dzaba za jedan dobar seks i tapsanje po ramenu.
hajde klixovci objavite ovu analitiku .. ako smijete .. https://goo.gl/0dWzM6 ..
Pripremi plastičnu kesu I PAMPERS uloške Igore. Ti znaš zašto a i Neka zna, pa evo nek svi znaju ! Milim da nije teško naslutiti radi čega. Pomoć pri pogađanju: Dešava se često u posljednje vrijeme a naročito kadrovima SDPa !