Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas nije sramota vi sto tako komentarisete a kamencani su dali bih dosta,a i neprijatelji ce je pamtit dugo,dugo .....
napravit ljudima barem jos jednu djamiju i problem rjesen.
pokrstiti ili poklati as simple as that
A kako bi bilo da ovaj ultra nacionalisticki islami.sticki sajt napise neku pricu o srpskim povratnickim selima u federaciji u kojima je stvar jos gora??? Muslimanske vlasti nece ni struju da im uvedu... To je vasa politika, stalnog kukanja na druge a vi ste najgora bag.ra!
nele ni jedne vise, za.ce.pi g.u bi.cu, gen.oc.id.nu, bolje ti je pomozi ovim ljudima , da koji sevap zaradis ne bili u dženet otisao.
kanite se gl.u.pih komentara i pomozite ovim ljudima , uplatite na racun lovu i to je to. raspitajte se za racun . ne mogu vam ja sve reci. ako neko neda lovu nek neda , sta ces valja tu lovu u grob ponijeti, štaš.
Čitajući ove komentare, stekao sam utisak da se omladina premalo solidariše sa ovakvim slučajevima, a ovakvih je sela na stotine u cijeloj BiH. Nadam se da kretenski komentari ne odslikavaju stanje većine našeg društva. Četnici su počinili genocid i etničko čišćenje u tim krajevima još 1992. i to nikad ne bi uspjeli da nije bilo pomoći iz Srbije. A ovi što ostavljaju neumjesne komentare, neka budu svjesni da to što se dogodilo Kamenici, može se desiti bilo kojem selu ili gradu u Bosni i Hercegovini.
Ima jarane jos pitas. meni su pod stojadina pale tri u jednoj hefti a tebi ce se bacat pod bendzu ko lude.
Valja mi malo naletiti sa Bendžom, garant ima pičččke ko pljeve...
prije rata 2000 sad 400 nece seljaci na selo ,
Sta je sad, hocete li i vi u Sarajevo??? Bujrum, ako ima mjesta za citav Sandzak ima i za vas.
Dolina masovnih grobnica,...Jedinstveno u svijetu,...Ručni rad RS i njenih institucija.
\"...Nekada je tu živjelo više od 2.000 stanovnika, a danas jedva da ima 400 domaćinstava....\", a koliko je stanovnika to 400 domaćinstava?? jesul ovo primitvne vijesti za primitivnu raju ili?
pa ima li išta na ovom svijetu da možete normalno prokomentarisati???????? Bože sačuvaj!
interesantno je kako tekst biva objavljen kada je kamenicu posjetio banjanović. šta ti znači press služba... preizborna kampanja je započela.