Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj ga ubiti, samo ga rani u noge i neće te niko u zatvor poslati
A sta u slucaju da provalnik uđe u stan dok ej neko bio u kuci i uredno iz druge sobe iznese vrijedne stvari?? Kada sam pitao policiju sta u tom slucaju da sam aj usao u sobu i ubio ga, pa cak i u samoodbrani, policajac kaze da bih u zatvoru zavrsio.. Prema tome o ovoj NAKARADNOJ DRZAVI NE POSTOJI ZAKON DA ODBRANIM I ZASTITIM SVOJU IMOVINU I SVOJE NAJMILIJE.....
Ko ukrade-odsjeci ruku. Zlocin i kazna. Nema dalje.
Kada su mi došli forenzičari u stan poslije obijanja ja izašao na kratko iz sobe. Kada sam se vratio zateknem tipa (forenzičara) kako prevrće stvari i traži ostatke da nije šta ostalo, frajer se pravo trzno kada sam ušao... Kada kažem prevrćo, mislim nogom pretura. Tako, ti frajeri idu garant da podijele robu poslije uviđaja. Oni odlično znaju ko kakve metode koristi u obijanju.
A gdje je onaj sto je meni obio stan? Obija i dalje....
ja bih to riješio demokratski, odsjecite ruke jednom kojeg uhvatite, uz tv prenos i riješen problem krađa u kantonu sarajevo
\"sve ih treba pohapsit\" a jel ovo mislis na policiju? kao sto @burek rece, koji klinac ih placamo kad ne rade posao kako treba?!
sve ih treba pohapsit ugradit alarmu u stan i kameru koja ce da snima pa odma imas i dokaz
Potparole MUP-a KS, umjesto da pojacate mjere kontrole i stalnog nadzora nad registrovanim kriminalcima, za sto ste na kraju krajeva placeni iz narodnog budjeta, vi nam drzite neka jeftina predavanja o zastiti. Znam stotine primjera teskih provalnih kradja gdje kriminalci tako profesionalno sabotiraju alarmne sisteme, zatim zguzvaju orginalna blindirana vrata i odrade posao. Nije valjda posao gradjana da traze gdje se takvi kriminalci nalaze i sta novo planiraju. zato uhvatite se ozbiljno posla, napravite valjanu strategiju rada, postavite prave \"informante\" u krim grupe po terenu i pokusajte vladati svojim poslom. nekadasnja policija je sve znala a ova ...(il se prave da neznaju)!?
ja ostavim svoju fatu kod kuće, ona ga zabavi svojom subarom, na kraju on zaboravi zbog cega je doso. .... i mirna bosna, a fata podmirena.
Ja sam svoj stan sav miniro, doduše jednom je babo nagazijo pa osto brez nogu, a sestra osljepila i brez prsti ne ruki, al nema veze ni ko nije uzo ništ BIH4EVER
kupit nekog zeznutog kera :)
ili budite totalni kokuzi ili minirajte stan :)