Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako niko od ovih sto im je pola familije pobijeno ne uzme pravdu u svoje ruke i ohladi nekog zlocinca
I ja se to pitam?
nakon 2. svjetskog rata postojali su lovci na glave i uglavnom su ih činili jevreji, pronalazili su odbjegle naciste i po kratkom postupku ih sređivali.
samo BESA,od toga nek pobjegne ako moze hihihihi
NEVEZANO..za ovu temu,,zanimljivo je kako klix,,za pojedine teme omogucuje komentare,,a za poneke apsolutno ne....radi se o tome da su izgleda najzanimljiviji komentari...u kojima se moze prepucavati na vjerskoj bazi.....dali se to radi indirektno od strane klixa ili ne..prosudite sami
Davno sam ja predlagao da napravimo jednu jedinicu tajne policije za "obračun s narodnim neprijateljima", poput Mossada ili UDB-e i onda nam ne bi trebali ni sudovi ni ovo magarčenje žrtava.
Pa sporazum o isporucenjima je potpisan,izvolite pošaljite dopis supci iz visokog Tužilaštva!!!!
Junaci
A Ziku Turkovića osude na osnovu laznih iskaza,i njemu odredjene sve mjere zabrane i uključujući i pritvor,svi su jednaki pred zakonom al nije zakon jednak pred svima,SUD BiH je formalni naziv, to je SUD Srbije i Srba.
Na vjesalo go*na!
Iz ovoga svega se vidi da drzavni sistem sam ubija dezavu iznutra. Treba donijeti novi Ustav BiH i neovisno sudstvo.
Pa po nasim pravosudnim organima mogu svi pobjeci cudi me da je jos iko u zatvoru. Kad se mi Sami zasebe bebrinemo ko ce se drugi brinite zanas sramota je da se genocidasi I ubice nevinih setaju slobodni a da niko nista ne preduzima.
kod nas se ovo zove 'Sommerloch'..pitam se kad ce im dosaditi ova tema.