Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teologa treba na aerodrom da prouči prije svakog leta.
Nemojmo zaboraviti da imamo penzionisanog pukovnika koji je 1983 godiste :)
kako se zove taj pukovnik, majke ti ? Taj mi je idol :)
A nisu smjeli ime objaviti ali imamo ga u evidenciji penzionisanih vojnih lica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postovani forumasi i "relevanti komentatori"! Voljela bi da vidite kako funkcionira rad na ovoj, kako je vi nazivate "televiziji" od koje vam se okrece zeludac. Kao prvo, ta Enisa Alibalic koja po vasem misljenju nema pojma je dobitnica niza novinrskih nagrada, novinarka koja iza sebe ima vise od decenije aktivnog rada u novinarstvu, zena sa jasnom vizijom. Zlatan Jahic kojeg nazivate diskriminirajućim nazivima je samo u januaru ove godie uradio više od 40 priloga sa terena iz cijelog TK. Svaki dan ostaje iza radnog vremena i izuzetno osgovorno obavlja svoj posao.Napomenuću da je 90 % novinara VSS. Imamo i tri magistra nauka. Kako ja vidim svi bi vi "dušebrižnici" voljeli raditi na ovoj televiziji zato i pisete ovakve komentare. A taj "teolog" o kome se toliko pise je direktor koji se prema radinicima odnosi sa velikim respektom i koji cijeni rad svih. Covjek koji saslusa svakog i uvazi svaki prijedlog! Sram vas bilo.
NA TVTK BILO JE JOS MUTNJAVE.ČAUSEVIC I JASMIN DOVELI MLADJAHNU ENISU ALIBALIC ZA DIREKTORA TV PROGRAMA A POJMA NEMA. TREBA TV PRETREST,POLICIJU ZVAT, DONEDAVNI DIREKTOR ADEM AZAPAGIC NAPRAVIO LOPOVLUKA I OSTAVIO LJUDIMA U TV PREKO MILION DUGA.
RTV TK je jedna od onih televizija koje izazivaju osjećaj mučnine u želucu, svaki put kad im vidim voditeljice i dnevnik pozli mi. Ne mogu to drugačije opisati, jednostavno su okruženi nekom prokletom energijom.
Dovoljno je vidjeti onog peška Zlatana Jahića i one dvije što vode jutranji, pa da i dan krene nikako
Nepotizam i renesansa , a hoće da im narod čuva leđa dok oni "štite" nacionalne interese i uhljebljavaju familiju ponašajući se kao nekakvi mafijaški svemoćni kumovi dok raspolažu sa narodnim parama. Mafijaše koji rizikuju život i robiju i cijenim, od ovih ljigavaca mi se povraća.
Najveći problem je što sva zapošljavanja u državnoj službi idu preko ADS. E sad, svaki kanton u FBiH ima svoju ADS, ali kad treba polagati one je*ene ispite, moraš u Sarajevo. Ako položiš i budeš najbolji/a, to ti ne garantuje da ćeš biti zaposlen/a, jer direktor ustanove bira "sa liste kandidata". E, sad uzmi ti to koliko ti treba para, ako nemaš štelu i ako nisi iz Sarajeva: moraš platiit put do SA i da jedeš nešto + dokumentacija. Ako nemam posla, odakle mi za sve to, a ako imaš posao i hoćeš da promijenš, tad ti je još gore, jer nema šanse dobit slobodan dan da odeš na konkurs. Samo još možeš popit otkaz.
Tu ADS prvo treba ukinuti. Šta je njuihova funkcija. To je samo još jedna agencija koja postoji samo da bi neko imao radna mjesta. Oni kao provedu neko smiješno testiranje koje onda opet niko ne uzima kao obavezujuće. Telefon radi i to je to.
Jel to neko ima nešto protiv naših teologa...
Eh, da je koje srece pa da je samo TK u pitanju...
Pa i profesor historije doskorašnji savjetnik za obrazovanje inače bez iskustva u obrazovnom procesu sada je direktor Tuzlanskog doma penzionera.
Koje izmisljotine novinara.. Eto sad nema vlade TK. Pa da vidimo kako ce nova da uradi..
Jer narod zna da je ovo država za čovjeka i da svi zajedno idemo u bolju budućnost...
moramo priznati, ovo " čudo " postoji u Bosni od kad je osnovana Agencija za državnu službu ( nikad ničiju žalbu nisu uvažili).
ovo je sdp pakao koji su nam napravili! tri godine pakla. sutali doktore specijaliste iz bolnice i doma zdravlja da zaposle svoju balavu djecu. isto su radili sa profesorima. sdp pakao- nikad vise!! evo jos podataka: http://www.tuzlanski.ba/izdvojeno/89-izdvojeno/13382-zapoljavanje-rodbine-i-prijatelja-u-tk-na-teret-gladnih-radnika-video-.html
Upravo to, najgora stranka, lopovska, pokvarena baš kao i SDA, SDS, SNSD, HDZ, SBIH... SPD se ponaša poput ptice kukavice.... Qurve su to stare...Čitava vlast treba u 3 P.M da ide
pa sta imas u bolnicama rade a mehanicari su pa nista nikom
Dje ta stranica na facebooku da vidimo ko je kakvu školu završio i koju dužnost radi.
Bahrija Umihanic je POTENCIJAL! Aldin Siranovic je NEZAPOSLEN! Jasmin Imamovic je PREFIRGANI LOPOV! Mrnes Ajanovic je LOS POLITICAR! Zlatko Berbic je IZGUBLJEN!