Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko mu je to omogucio je i krivlji od njega.Najvise je drpio od opstine N.Grad.Ko je tad bio nacelnik. Damir Hadjic.A svi znaju da taj radi za dobar procenat.Ako hoce tuzilastvo da radi sve moze dokumentovati za 7 dana.Ako hoce.
sve ovo je steko uz pomoc SDA i SDP,portir bio u zraku a sad magistar kriminala
...a danas sam ministar privrede; skrasio se covjek.
Faca mu je samo za naljepnicu za gulas!
Što ne mogu ove utovljene vratove smislit'...
Nazvaću se Esed da mi notorično griješe sa imenom. Uf, gdje će mi biti kraj...
i ovo je bh!!! znaci poluretardirani australopitek galantno kasira ,gravitira i kotira u nekoj normalnoj zemlji klozete ne bi mogao cistit
ESED R. - SVJETLO MOG ZIVOTA
Posto ga poznajem,koja je to seljcina,tek razmislite ko smo mi
Treba mu podic spomenik
pošteni Bošnjo
...eso, prepo bi nasmrt i čevljanskog bika.
OVO JEE POLITIKA SDA STRANKE! Svi ali svi poslijeratni bogataši su se obogatilli na identičan način, POHAPSITI I POKAŽNJAVATI SVAKOG KO IMA VIŠE OD JEDNOG DVOSOBNOG STANA I SREDNJE VRIJEDNOG AUTOMOBILA NA SVOJE IME. SAMO OVO JE MOGAO POŠTENO ZARADITI OD PLATE SVE PREKO OVOGA JE u k r a d e n o!!!
ponoviti! : radeljas je pocetkom osamdesetih radio na mješalici po njemačkim baustelama. sredinom osamdesetih poceo je raditi za grupu sarajevskih mesara kao koljač. po rijecima mesara bio je nabrži koljač bosne. u ratu otvara prodavnicu humanitarne pomoči putem koje pljačka nesretni narod. od supruga šehida i palih boraca je trazio seksualne usluge za brasno i secer. u ratu sa mirnesom ajanovicem organizuje ilegalno prebacivanje vojno sposobnih muskaraca u hrvatsku za velike pare.
fakultet je zavrsio za svega 4 mjeseca (naravno nakon rata). sa mirnesom ajanovicem i balijagicem razvio jaku mrezu po bosanskom pravosuđu tako da hladno cini teska krivicna djela bez da bude procesuiran. sav radeljasev kriminal zavrsava u laticama i zastarjeva. esad radeljas je poznat kao osoba koja ne moze sastaviti dvije prosto-proširene rečenice jer se kao čovjek bez osnovne škole nikada nije opismenio. u titno vrijeme konkurisao je za poslove portira i skretničara.
nikada nije dobio niti jedan od tih poslova jer je bio isuvise debilan i glup za portira i skretničara. zadnjih 20 godina u BiH obnaša visokopozicionirane funkcije u raznim vladama i na raznim tenderima uzima milione KM
Joj Esade, Esade, što ti nije Kim-Jong predsjednik države...
Tačno me mrzi da na neke ljude trošim i prevrtanje očima.
NAROD ZNA JER TO JE ESAD RADELJAS!!!