Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBER
Cinjenica je da su taxisti iz Sarajevo Taxi-ja najbahatiji vozaci.
HAJMO SVI PISAT' VELIKIM SLOVIMA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne laži Suljagići stareti, ilegalni taksista nije mogao stajati na štandu to je sigurno!!!!!!!!!!!!!!!
...a taj taksista će biti prebačen na drugo stajališno mjesto... i to je sankcija. Bože sačuvaj...
klix, ako imate ziro racun prijatelja da uplatimo 20 km? jadan
Fuj, stid me gdje živim. Kako je ovo nekada bio lijep grad i kako se u ovaj grad rado dolazilo, a danas? Fuj, a taksisti-posebna vrsta-ĆAST RIJETKIM IZUZECIMA.
@Muni ispravka, Čast
Jej to nisu taksisti krali I prije rata stare ti ?
Ipak smo mi jedina država na svijetu ili bar jedna od rijetkih koja nema povezan gradski prevoz od aerodroma ka gradu i dalje.Tj.može im se.Svi varaju,država nakaradna a mi se ibretimo taksistima.Varajte i dalje i vas ća prevariti gdje god mogu.
Meni je jednom levat, nakon sto sam sjeo i krenuo rekao "pasa, ja te bez cvaje ne mogu do otoke vozit". Od tada zovem crveni ili zuti cim sletim.
hahahahahahahahahah cuj prebaciti na drugo mjesto.... gajahahahahh
#Sarajevotaxiljubavimoja Pa kakvi su to lopovi, a još pritom nekulturni, nadrkani i bezobrazni, pa to je malo reć'...
Pitajte većinu taksista Sarajevotaxi-ja pa će vam reći kako je Suljagićev sin dobio štand kod BBI-ja. Čovjek je sroz'o ugled svojih kolega i mislim da ne treba generalizovati jer sam koristio usluge pojedinih taksista koji mogu biti primjer ostalima što se tiče kulture, korektnosti i pristupa poslu. Radi se o starijim taksistima.
Iako ne volim generalizovati stavri, s obzirom da je izjavu dao predsjednik udruzenja, onda slobodno mogu reci da je udruzenje Sarajevo taxi lopovsko jer ovaj Suljagic bezocno laze navodeci da se radi o ilegalnom taksisti. Ko god je imao priliku da vozi taksijem sa aerodroma, zna da je ovo sto se desilo standard za taksistena na ovom standu. Taksisti na ovom standu su toliko bezobrazni, da bi "jadnog" ilegalnog taksistu pojeli kada bi se ovaj pojavio na taksi standu aerodroma.
potpisujem 100%
Poziv dotičnom da nam se javi i pokaže koje je to vozilo. Za eventualne modrice i višestruke slučajne padove niz stepenice i/ili slične nakošene objekte unaprijed izjavljujemo da se ne smatramo odgovornim. Vaš Sarajevotaksi
Da izbjegnete "deranje" uvijek zovite Crveni taksi. Pravi profesionalci, usluzni, brzo dodju, i posteno naplate ono sto pise na taksimetru.
Taksista = jednina, a taksisti = mnozina. Ovo je bio jedan taksista koji je osramotio sve ostale kolege, a posten prijedlog je od Suljagica, ako je putnik jos u Sarajevu, moze prepoznati tog taksistu. Ne znam, ali nisam imala nikada problema sa taksi sluzbom, narocito sa Crvenim taksijem. Korektni, usluzni, taksimetar uvijek radi. Jedini slucaj koji sam imala to je bio na sarajevskom aerodromu, kada je taksista saznao da idemo na Alipasino nije mu bilo drago i rekao je 10 maraka i nema problema. E sada ne znam je li to bio neko iz Sarajvskog taksija. Vozite se Crvenim taksijem to je moja preporuka.
Sramota.
Sta ima odmah nelegalni. Kad bi vi tako radili revizije mi bi svi imali gratis voznje.
Najveci lopovi i prevaranti u Sarajevu su taksisti. Welcome UBER aBd.