Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavka, ostavka naravno da je bitna ali mi se čini da je ta prica napuhana tim više sto "Ministar" u medijima stalno ponavlja kako je u ostavci i kako je ostavka bila neopoziva, Ako se malo bolje pretraze informacije jasno je i pticama na grani u kojoj je fazi ta ostavka. Mislim da je dosta pljuvanja i stalnog ponavljanja iste price... Mozda, za promjenu da se fokusiramo na ono sto se radi i sto je uradjeno - za pocetak na problem tehnoloskog viska?!
A jesu i izmišljali kojekakve predmete i samo djecu opteretili sa još kojim kilogramom knjiga. Treba otpuštati u svim segmentima i na svim nivoima kako u općinskim, kantonalnim, federalnim tako i u državnim institucijama ALI PO PRINCIPU SOCIJALNE PRAVDE. Ne otpuštati hranioce porodica,ali otpustiti muževe, supruge, djecu itd. itd. tako da se u svakoj porodici uposli po jedan član, a ne kao dosad negdje u porodicama ne radi "NIKO", a negdje iz porodice i njih "NEKOLIKO".
Otkazom, zadnji primljeni doviđenja.
Šta bi sa onim Marjanovićem i onom njegovom pompeznom ostavkom, tresla se gora, rodio se miš kao i sa svim u ovoj državi!
sta ce bit' sada je ministar u tehnickom mandate do slijedecih izbora..
kako rijesiti - stranacki, kako ste ga i stvorili!
Prvo rijesiti problem ministra, koji obnasa funkciju iako je dao neopozivu ostavku, vrlo neozbiljno
Rece ministar Marjanovic. Cekaj? Ministar? Pa zar on nije podnio neopozivu ostavku??
Dok god vlada ne nadje zamjenu, on obnasa funkciju. Ministarstvo nikad ne moze biti bez ministra. On je sada "ministar u ostavci" - to mu je formalni naziv.
Vlada je sastancila nakon podnesene ostavke, a kako je ekspertna sumnjam da nema keca u rukavu za ovu fotelju, nesto ovdje smrdi ;)