Put prema Evropskoj uniji
0
Kako problemi u BiH opstruiraju Balkan
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRAVICEMO TI SPOMENIK U BANJA LUCI
Jugoslavija,Jugoslavija,Jugoslavija,Jugoslavija,Jugoslavija........ PROKLET BIO IZDAJICA SVOJE DOMOVINE......
\"jahač mrtvog konja\", pa i najbolje do sada opisana situacija u BiH :(
za mene je Lajcak najveci konj koji je samo uzimao pare i nista nije uradio pa sad trazi izgovor za slabo odradjen posao ,,,, jedi balegu seljacino trebo je davno da ode
BiH , mrtav konj ! Odavno nisam cuo bolje i tacnije poredjenje. Ova kljusina je vec se decenijama raspada.
Probemi u BiH!? Koji problemi, zar ima nekih problema u nasoj jednoj i jedinoj ja ne vidim ni jedan problem. Bas lijepo zivimo i slozno i u blagostanju i izobilju. mogu mislit kako nam susjedi i narocito Evropa zavide na tome. Ko im je kriv pa nisu imali tu srecu da ih turcin drzi 500 godina okupiranim. Tesko njima bez poturica, nece dugo sigurno, mora to propast kad tad.
Balkanac provincijalac europe!! Sve oni znaju, sve su najpametniji od sviju, ali nazalost niko ne prihvata njihovu pamet, njihovu sposobnost, sta ces drugo kad sami izmedju sebe neznaju naci slozenu rijec, a kobojagi isli na isti fakultet...na selu!
Pa da, nije Yuga nikome valjala, glupi Alija, Tudman i Milosevic, a narodi... ma kakvi narodi, plemena!