Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti priznade da ste vi ustvari srbi koji ste prešli na islam? :) pa sjeba sad priču o dobrim bošnjanima, piramidama, stećcima i ostalim šarenim lažama! gotov si, ubiće te tvoji :P
pa srbi su tradicionalno glup narod. ko god je bio pametan presao je na islam. ne zato sto je islam nesto dobar - izmisljotina ko i sve druge religije. nego nije niko lud da se pati pod ugnjetavanjem.
Neznam dokle ovaj nas narod ce moci da guta svakojake lazi. Znamo lajati jedni na druge a lideri nas vrte oko malog prsta. Dodik je samo jedan mali igrac u toj prici kojeg su svesno uveli nasi bosnjacki politicari da nama zavazuju oci kao ono\" da nije njega bilo bi sve bolje\". A ja mislim da ce on izgubiti na izborima ne zato jer mi to hocemo nego je dojadio srbima i previse ih opljackao.
sta bi tek bilo da dodo nije obecao da nece biti recesije u \"boljem\" entitetu
U boljem entitetu nemoguće...............
od 41000 stanovnika u republikici srpskici 40000 dobilo otkaz :)
Pa ovi su nacisto propali, bice bosna opet cijela iz jednoga dijela!
Nisu to radnici nego neradnici
PA KOLIKO BI DRVOSJECE IZ SDS-a IMALE ZAPOSLENIH !
tzv. rs je bolji blentitet,,, buahahahahahha
Zamisli u kakvom je sranju tek FBIH kada je RS bolji entitet!
Nama je najvaznije da nam je dosao tadic, i potapsao po glavi, yebo ekonomiju
pa kako to?? mi smo bolji entitet, zar ne momci?