Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad gore nije izgledala u KS, a svima nam je loše, svi smo gladni, svi smo žedni, sve bih palili rušili, a opet sve po starom, opet sve zeleno? Bravo narode glupi, bravo
Neka, sve ovo nama treba! Sad nemamo pravo da se žalimo. Niti jedan štarj ni protest nemaju pravo!!! Ima li ste priliku, izabrali ste ;)
Ode KS i definitivno u propast!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sumnjam da je gore moglo,tek sada cemo vidjeti sta znaci biti crna rupa u Europi.
Ako budemo i to,trljat cemo rukama i govorit Bogu hvala.Stvarno ne znam sta je bilo sa ovim narodom pa nam ovo izabrase,ponovo agoniju i jad.
Opet se javljaju ljigavi SDP poltrončići, fakat ne mogu da vjerujem! HAHAHHAHAHH
Budala ostaje gdje je navikao, a pametan gdje mu je bolje....tako da još jedna potvrda za "grabljenje" vani...
ma manite politiku...dajte nam jos vijesti o dronu
Opet SDP botovi sa lažnom zabrinučošću o stanju nacije, o gladi, neimaštini, kao eto SDA pobijedila pa će glad. Hahahahaha hihihih frustrirani ispdci Lagumdžijini lafo zabrinuti. SDP kažnjen najgore u svojoj historiji. DF im uzeo glasove. DF je novi SDP postao bez Lagumdžije i drugih šupaka ala Jasenko Selimović, Damir Hadžić, Lidija Korać, Saša Magazinović itd... Hahahahahah ja sam vam rekao SDP-ovci kraj vam je 13.10.2014 godine i tako je bilo. Sada se selite u Sjevernu Koreju pa tamo Boljševizam izučavajte.
U izborima je bio problem previše malih stranaka i nekih "nezavisnih" kandidata. Ono što je činjenica da su se izdvojile tri stranke konkretno u KS. SDA nije ubjedljivo dobila, što je pozitivno, jer ne mogu sami kolo voditi. U KS su dobili blizu 39.000 hiljada glasova, što je blizu 25%, a SBB i DF zajedno 34%.
Loše mi kad nabroje sve ove klupe, magareće, a to je samo dio od savjetnika, zamjenika, asistenata i drugih kojima su izbori konkurs za dobar posao
Sad se Zlaya neuništivi seli u kantonalnu skupštinu i tjera 15000 članova SDP-a iz strane da mu guz---a ne bi provela 4 godine bez mandata. Teško se čovjek može skinuti sa droge vlasti-teško.
Matja nema SDP-a po prvi put u Parlamentarnkoj skupštini BIH!!!!! Neće bar gore egoista i nacris sjediti. Jesmo ih pomeli na izborima.
Ma daj bolan Zulfo šta si pomeo kad pobjednička stranka ima 26,7% glasova???? Više od 50% nije izašlo na izbore a imaš 80 000 nevažećih. Treba uvesti svima obavezno glasanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljiv mi TK pravo, SDA-SDP-DF ima da se užari do neba, a mogli bi i SBB pokupit pa nek gori hala!
Znaci opet u skupstini KS gledamo Radeljasa Mrmonju.... bem ti narod glupi.
Zaposlio pola familije u Zavod zdravstvenog osiguranja pa je imao i sigurne glasove na izborima. A dotle se bijeli BMW X6 voza ulicama Sarajeva
Vjerovatno će u kantonima, na federalnom nivou i na državnom nivou iz FBiH, biti koalicija SDA-DF-HDZ, mogu komotno formirati sve vlade.
Ni u jednom kantonu ne mogu "komotno" formirati vlade. U sarajevu SDA-DF 17 mandate, dakle fali jedan da te ucjenjuje, i tako manje više u svakom. Moraće dobro razmisliti o koalicionim partnerima....
SDA u KS će imati minimalno 11 a možda i 12 mjesta jer nezvanično su dobili toliko mandata, samo se čeka zvanična potvrda ostalih glasova (čitaj šta piše: "U Skupštini Kantona Sarajevo (KS), prema do sada prebrojanih 74,36 posto glasova"), vjerovatno će i DF napredovati za barem jedno mjesto u skupštini KS. Kažem opet vjerovatno će oni formirati sve vlade jer imaju najviše glasova, malo će se glasaći DF-a razočarat zbog koalicije koju će Željko Komšić napraviti ali to je realnost, eh sad da li će biti prelijetanja iz jedne u drugu stranku to ostaje da se vidi, u svakom slučaju vlade trebaju da formiraju dvije ili tri stranke jer sve preko toga ne funkcioniše, dokaz tome je i zadnja vlada KS koju su činili predstavnici 7 političkih stranaka, što je ludost.
Ja jedino sto primjecujem je kako su se razvodnili SDP glasovi na SDP i DF, a vjerujem da ih je dosta otislo i na druge manje stranke. Kao rezultat toga dobili smo SDA "SNAGU BiH". U vecini kantona kad se zbroje glasovi SDP-a i DF-a su ili isti ili ih je vise nego za SDA