Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U FBiH jedna zena vedri i oblaci,sva je vlast u njenim rukama.
@SimpleRed odabij fgr-cicu
Ajd ne prdite, ovim novim generacijama žena nikad bolje nije bilo, kavica, Instagram, izlasci, a muž rinta i ne smije a rec
Na balkanu ženama u politiku treba pustiti ali ako ih u slučaju rata neće obići mobilizacija .. a ne da one zavađaju a muški da gube živote ..
Zene volim samo zbog sesa.
Tretira ih super sad vise zene rade nego muskarci sve u cilju manjeg isplacivanja plata...
Pa mogabi bi kliks da napravi kliks, pa da redovno stavi lijepe bosanke na portal a ne samo ruskinje, amerikanke, srpkinje..
Kako žene nisu ravnopravne u BiH politici ? Jednoj su dali sve ovlasti, pa je uspjela za par godina srušiti kompletno zdravstvo u državi.
Kao da je bitno kako, kad oni nas ne tretiraju kao ljude. Bilo žena ili muškarac isto je.
ako pripada jednoj od 3 vise rase u BiH podosta je ravnopravna
Sve pet, ali pitanje je koliko jedna prosječna bosanskohercegovačka žena zapravo želi biti u politici?
Ko im je kriv ima i njih preko milion, sto glasaju za ove vjerske sektase koji ih tuku, pokrivaju, ne daju im veca prava , ha ja
@onzele Zato što su ti vjerski sektaši, inače njihovi muževi, dobro uhljebljeni, pa se sve u svemu žene osjećaju sigurnima.
Kakva politika, ko će u kuhinji bit'?
IMA JEDNA ZENA STO JU JE 🐕 OPLODIO I ONA JE ISPR.DILA PSE.TO, PA MU SE KATOLIBAMI MOLE - PRIKOVANO PASCEE
Ko priča o ženama i ravnopravnosti? Glavna tema hoće li Čović dobiti zakon koji mu garantuje kontinuitet lopovluka.
pa naravno da nisu pa da su zastupljene ne bi ovako znale krasti kao fadil i bake zato ih niko i ne zeli
@gooUser1600857444 YBO TI COVICH MTR I GOSPU SMR DLJIVU, UZP MANJINO
POKENYAM SE U ZVALHE UZP ADMINISTRTORU, KMECAVIM UZP ABORTUSIMA KOJI SU ONAKO ZAKRZLJANI I GLADNI PA PISU KOMENTARE PO KLIXU PO CIJELI DAN ZA ADEZE KOJI IH JE DOVEO DO STATUSA MANJINE - UZP SU MANJINA I MOLITVENA ZAJEDNICA I TREBA DA IDU U J.A.M.E PRECIMA!