Razgovor s čelnicima LDS-a
0
Kacin: U BiH treba da zvoni alarm za uzbunu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@del A šta je sa Sjevernom Irskom (Krvavi sukobi već mnogo decenija!) Šta je sa Srbima i Hrvatima (Jasenovac, Vukovar, Dubrovnik itd.) Šta je sa Grcima i Makedoncima? (nemogu se dogovoriti ni oko imena) Šta je sa Korzikom (stalni teroristički napadi niz godina) Šta je sa Baskijom u Španiji i ETA (ubivstva i teror već decenijama) Itd, itd, ,,, I ovo pobrojano samo u Evropi. Nemoj pisati No onome NEZNALICO što tvoja rasistička, ksenofobna uska svijest ne može poimati !!!
ma tko se sa muslimanima može dogovoriti, od nigerije do filipina gdje god muslimani graniče ili žive sa bilo kojom od religija ima problema, dok u odnosu između drugih religija to nije slučaj.
je derpe
vratite nam Fatu u Srpsku, da imamo sta guziti
Dost vise igrat se sa nasim zivotima i nasoj drzavi! Bosanci vratite nasu REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU!
\"Krajnje je vreme da se sadašnja politička elita u BiH probudi i formira organe državnih institucija E moj Kacin, treba njima ukinuti plate svim trima stranama, vidio bi kako se brzo to rjesava. UKINUTI PLATE!!!!!!! Nazalost ima mnogo politicara u Bosni Ercegovini koji nisu ni za drvosjecu preporucljivi kao recimo traktoras iz Laktasa. Kultura nula, ponasanje nula, edukacija nula, itd.... Treba dovesti mlade na vlast.
Što prije političko Sarajevo prihvati realnost postojanja tri naroda u BiH, uvaži i mišljenje drugih, a prije svega se okani uplitanja u izbornu volju drugih i nametanja njihovih predstavnika u državnim organima - to ćemo prije maknuti odavde gdje smo sad. \'\'Valter\'\' je vratio situaciju unatrag, barem 10 godina. Ali, ako vako odgovara političkom sarajevu, onda ok. Idemo dalje, pa dokle stignemo.
Ona ljigava Doris Pack je izjavila da se Evropa zahebala po pitanju Bosne... Vidjet\' cemo sta to znaci..al\' silovanje se nikome nije isplatilo, od (h)istorije, zajednistva itd,itd.....
E Kacin lehko je to sve pricati, ali vi nemate duduka pa da sve koci, a i tzv:\"mz\" podrzava tog antibosanca, jos niko nije upitio cak ni kritiku duduka kad ovaj javno govori o nekakvom raspadu BiH, jeli to eu i mz podrzavaju njega, sve mi se cini da su eu i mz ovdje da stite genocidnu tvorevinu tzv:\"rs\", jer ako neki bosnjacki politicar izjavi da je genocidna tvorevina problem i da treba mjenjati ustav odma svi iz eu i mz reaguju i ponavljaju ko papagaji da je BiH sastavljena od dva entiteta, akad ovi iz genocidne tvorevine izjavljuju o nekakvom raspadu BiH niko ne reaguje.Dok je bio gosp.Silajdzic na politickoj sceni svi iz eu i mz njega su okrivili za \"ne uspjeh\" BiH, njega uklonise dodje sad Zlatko pa sad i on krivac a niko nece da kaze da je stvarni i najveci krivac duduk koji javno zagovara nestanak BiH ali demokratska eu trazi krivce u Bosnjacki politicarima.
Ustav Republike Bosne i Hercegovine...!!! Je D E M O K R A C I J A...!!! Pozdrav Jelku Kacinu...!!! Ljudina...!!!