Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H O Ć E M O Z L A T N E K A Š I K E
Ispade da je SDA jedno veliko razocarenje . Ja pitam sta se ocekivalo od jedne jednonacionalne stranke i njene politike od samog njenog osnivanja pa do evo opsteg pljuvanja po njoj . Koliko se politika SDA razlikuje od politike SDS (citaj SNSD) ili HDZ ? Cije i kakve ciljeve nije uspjela ostvariti ?
Lahko I'm je kada su došli na gotovo, uređeno, najlakše je kititi se tuđim zaslugama.
Da nema zelene mafija davno bi mi napredovali !
NAROD ZNA KAKO KRADEMO BABO I JA !
iskreno treba da cijenimo i poštujemo sve ono što su Sjedinjene Američke Države činile i što čine za BiH, kao i dugogodišnji konstruktivan angažman ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH koji nedvojbeno ima za cilj pomoć u bržem i efikasnijem funkcionisanju institucija, te ubrzanje puta BiH u NATO i EU.
SDA je OPASNI UDAR NA SUVERENU DRZAVU RBIH-u i NJENE INSTITUCIJE A I BOSNJAKE !!! SDA moze samo sluziti i služio je NACISTICKIM I FASISTICKIM DIKTATORIMA. SDA JE SIMBOL PROPADANJA BOSNE I BOSNJAKAi RBIH-e
dva ključna politička pitanja, a to su rješavanje pitanja vojne imovine i aktivnosti na implementaciji presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju „Sejdić i Finci protiv BiH“.
Mislim da bi se izmjenama Statuta Općine Centar trebalo osigurati učešće svih konstitutivnih naroda, i onih iz grupacije Ostalih u rukovodstvu Općinskog vijeća, shodno nedavno usvojenim izmjenama Ustava Kantona Sarajevo. Time bi Općina Centar kao lokalna zajednica dala svoj doprinos i prva učinila iskorak u poštivanju Odluke Evropskog suda u Strassbourgu, poznate pod kolokvijalnim nazivom »Sejdić-Finci.« Povećanje broja zamjenika predsjedavajućeg treba imati širi značaj, kako bi se opravdala društvena korist takvog čina, a ne samo puko ispunjavanje datih političkih obećanja. Pozivamo sve parlamentarne stranke u Općinskom vijeću Centar ili bar dio onih iz građanske orijentacije da nam se pridruže u ovim naporima.