Zbog kvara kontaktne mreže
0
Jutros u centru Sarajeva kolaps u javnom prevozu
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo sve lići na sabotažu ili pred neki štrajk.Previše je naivno da u gotovo isto vrijeme nerade ni tramvaji a ni trolejbusi.Koliko su gubitaka radnici graS-a proizveli stanovništvu Sarajeva.Kažu uzmi taxi ako ti se ne sviđa GRAS. Ne gospodo.Ovu firmu finansira narod što kroz buđet što kroz unaprijed kupljene kupone a i platežna moć stanovništva je takva da bi cijelu platu davali samo za taxi.Mislim da kantonalne vlasti ako i sebi žele dobro moraju nešto poduzeti i poćeti kažnjavati krivce za ovako haotićan prevoz. Konaćno treba pustiti i konkurenciju da radi jer bi se u tom slučaju GRAS koji trenutno drži monopol nebi ovako ponašao.U normalnim zemljama zbog ovakvog kolapsa ministri bi davali ostavke.
uz velike ljude i veliki problemi idu,,,, a ovi sto nevole kafu i rahatlokum vratite se kazanu cvarke prebirte bagro,,, mante\' se urbanog drustva
čim Aljo sredi situaciju na TV baciće se na rješavanje situacije u public transport.
Komercijala na Dobrinji 5 zadnjih dana vrlo rijetko stane na stanici, cekamo po sat vremena, a onda putujemo ko zna koliko. Precesto se desi da vozac samo odmahne rukom kao da iza njega ide druga....naravno dodje druga, a onda gledamo istu scenu, tek treca ili cetvrta stane na toj stanici. U slucaju da neko prigovori zbog prolaska predhodnih komercijala, dobije \"dorucak od jezika\"! Nisu krivi vozaci, krivo je vodstvo firme koje nije sposobno pogledati sta se desava, ali je bitno da se sjete i u komercijalu poslati revizore, pitam se samo odakle im ideja da se tu neko sverca i iznenadjena sam sto ih ne posalju ujutro kad je najvece guzva ?! Zar nije logicno da u jutarnjim satima ima veci broj autobusa bar po ovakvom vremenu ?
Ma ja narodu je kriv GRAS kad je uobičajno da se zbog ovolikog vjetra nešto pokvari. Ako hoćete najtačniji saobraćaj gradski otiđite u JApan.Ali prvo vidite kako im je prostrano u metrou i sl.Samo pogledajte video: http://www.youtube.com/watch?v=HsOsoDs1J6o Kome smeta i ko neće plaćati kartu neka se i ne vozi.Ne određuje GRAS kartu već Behmen,Mehmedić i sl. Nije GRAS privatna firma da diktira cijene.
samo polako braćo. ko žurio, vrat slomio. neće nas niko tjerati da idemo raditi. evo, hanuma baš skuhala đezvu kahve s rahat lokumima, a i pita se već zarumenila. ahhhh... sevdaha brate moj.
Dole semiha! :))))))))))
Kome ne odgovara GRAS može se poslužiti taxijem.a GRAS bi trebao ukinuti sve besplatne karte koje sam od sebe odvaja,a plate koje već strepi kad će dobiti od tih karti da ostvari.I tamo su ljudi i imaju porodice kao i svi ostali,a mi svi dobro znamo odakle nama recesija puše.Jadni narod,nama ne dozvoljavaju ni da osnovno za život imamo,a njima je predivno....
Ništa saće Mamutćehajić i Naša Sranka da nas čupaju iz krize.
to se dešava i najvećim svjetskim metropolama, pa šta! čitajući ove komentare, ne mogu a da ne primjetim sve mudrac, do mudraca, pa se pitam kako nam je onda ova jadna zemlja u tolikom kuurtzu.
Joj ljudi, meni se nakupilo ovo zadnjih dana, bas nisam odavno :) E pa svima u stau, onako posteno bosnjacki !!!
Hajmo raja svi pred skupštinu danas, OSTAVKE, OSTAVKE. Hajmo opet biti hajvani.
Klapara od željezničke do čaršije,s krovova lije ne možeš proći,noge mokre totalno još samo da mi klavir padne na glavu i da bi bio potpun.
Dole Alija, dole, Mehmedić, dole tajo, OSTAVKE, OSTAVKE, OSTAVKE ...
Nedo bog nikome vracati se od 16-19h kuci sledis se na satnici cekajuci i do 10 tramvaja koji su puni