Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika Tornjaka i demona iz Živinica koji je palio zgradu Vlade, policija neće da ga privede https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/1622403_1425151024390147_363402815_o.jpg
Bogami su efikasni, svaka cast!
Ovim je Općina Centar pokazala da e organ uprave koji smože služiti za primjer drugima
Pozitivna vijest usred ovih nereda. Ovo je dokaz da opcina centar brzo djeluje i rjesava probleme. Hvala Bogu da ovaj dio nije izgorio, a ovi ljudi rade iako zgrada u kojoj se nalaze je potpuno neuslovna i opsna. Svaka cast, ovakve stvari gradjane cine zadovoljnim.
Taman da se vjenčam sa najbogatijom frizerkom na svijetu Azrom Radončić, a nije zbog para nego da natjeram ježa na njenu četku, '84 godište sam, a za svjedoke ću uzeti Almira Džuvu i Gorana Zubca.
koje su ove šelteruše, nema neljubaznijih osoba...naručito u općini centar!
Bolje se ulagivati Hrvatima nego Rasanima, Hrvati su makar ponosni Katolici, a ne Muslimani koji slave pravoslavne slave i jedu krmetinu, hvala
djaba ste palili od zenidbe ne mozete pobjec' :)
JOJ ZAMISLITE KAKO JE BILO ONIMA KOJI SU SE TREBALI VJENČATI U SUBOTU I POSLIJE... xDD
@CasanovaBiH Vjenčali se na terenu..
Grbavici ili Koševu ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)