Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze kako mladi nemaju posla, pa kako ce kad difovac uzme po pet funkcija i ne pusta
Savjetnik za rudarstvo 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Kao i Konakovic npr
Idi i ti u 3 lijepe... Ovakvi kvazi stručnjaci će nas u govna otjerati
SBB strucnjak expert za sve
Mozda ima osnova ali je ruzno od njega.
pa najbolje da svi "radite" po pet poslova, uhljebi baksuzni!
Kako vam nikad nije dovoljno?
Savjetnika i govana, ne mogu se sve stolice zauzeti jednom guzicom.
Jusko je vrlo važan njemački kadar on je ispred BiH potpisao saglasnost za Pelješki most ,zatim potpisao saglasnost za spajanje Srbije i TZV R ,srpske odnosno za izgradnju 2 autoputa BGD- Bijeljina odnosno B.Luka.
Koji pristup "i drugi krshe zakon pa mogu i ja". Zbog ovog razmisljanja nikad ovo nece biti drzava u pravom smislu rijeci, gdje ce vladati zakoni, pravila i moral. Nikad. Mi to dozivjeti necemo. Ovo naucio valjda od sefa stranke, jer za njega su zakoni uglavnom selektivni. Zato i jeste sad tako bogat.
Ma šta te briga ,pošto si nastavnik fiskulture ima dosta škola koje traže te kadrove.
Jusko je prije svega dobar i posten covjek
Sta ces se zalit, papak jedan? Na pet funkcija i zalices se. Sram te bilo!
Nikad dosta para razumijem ga u potpunosti
Najjača politička škola u BiH je definotivno sarajevski DIF !!
gooUser1608208684 care, ti si glup ko noga, ebo ti sav SDA na čelu sa Sekom kućnu listu... 😂
Kako to da zaštitar bude ministar ili savjetnik?
Šta je žvaljo, malo para? Hoš bijelog hljeba da ti babo pomaže?!
Ode koja stotka pausala, tamam sto se trosilo na sitnice. I u oravu je, niie njemu do mandata, ionako nista i me radi ko vijecnik. Zao mu lahke pare...
Nisam samo ja i drugi su
AKO JE JUSKO SPAO NA TO DA OBNASA SAMO 3 DRZAVE FUNKCIJE MINISTARSKE ILI DIREKTORSKE SVEJEDNO ONDA JE TO DRZAVNI UDAR! PCEKUJEM PRESS KONFERENCIJU SBB-A I FAHRUDINA RADONCICA. NIJE MOGUCE DA JE SPAO JUSKO NA 3 POSLA I TO BAS ONA KOJA NAJMANJE VOLI ... NAJAVITE PROTESTE NEK SE COVJEKU VRATI 5 JAVNIH FUNKCIJA. NE KOSTA PN DRZAVU 20-30 MILJA NIKAKO. I TO SVE U OKVIRU ZAKONA A STO NIJE U OKVIRU PITAJ BOG A ...