Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budmir bi trebao razmisliti da se povuče sa poliitičke scene svakako nikakve koristi od njega
Ode Budimir na novu poziciju - SDA će ga imenovat ministrom u RS-u, svakako mu je želja da se bori za Posavinu.
Malo prvo gramatiku pročitaj pa onda smišljaj slogane.
Imaće Budimir uz sebe vojsku robijaša što ih je pomilovao za po 5000 KM svakog. To će im se automatski uračunat u članarinu. A njega će pomilovat Sule Tihi, oni se svakako stalno miluju. Te ljubavi, milovanja i tog maženja nema nigdje drugo u politici U SVIJETU.
Podrska Predjsedniku Budimiru ! PO nikakvu cijenu podnijeti ostavku Predjsjednice Budimire ! !
Dva izroda, dva g o v a n c a Jurišić i Budimir, s m r a d o v i koji uživaju u mirisima prvo guze islamofašista Zlajoglua, a zatim guze Klempe Tihića.
Budimir je odavno clan SDA
Jurišić, Budimir, Đapić, Asić, Perić........ Oni i moral, oni i poštenje????? Šizofrenija. Bez uputnice i na Butmir.
SVETOZAR PUDARIC JE PREDSTAVNIK SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA ! Pametnom dovoljno da se zna o kome se RADI i ZA KOGA JEDINO RADI, za ideologiju velikosrbizma ! SIKTER !
Budimir mora uvažiti činjenice, a one su neumoljive. Uvjerljiva natpolovična većina u Predstavničkom domu i dvotrećinska većina u Domu naroda Parlamenta Federacije želi rekonstrukciju Vlade FBiH i Budimir bi trebao prestati biti jedina prepreka da se to i uradi. Posebno u situaciji kada je i više nego evidentno da u oba doma federalnog parlamenta iza Budimira još samo stoji SDA.
Budimira treba da, prije odlaska na neku novu turističku destinaciju, potpiše ono što mu je obaveza prema građanima, a potom putuje gdje god mu je volja. Naravno po mogućnosti o vlastitom, a ne kao do sada o trošku poreskih obveznika i federalnog budžeta.
Podrska Predjsedniku Budimiru ! PO nikakvu cijenu podnijeti ostavku Predjsjednice Budimire ! !
Nije mu ni glava ko u ostalih konja.
Budimir po nalogu Sulejmana Tihića i mesarskog lobija iz Lijanovića već mjesecima građane FBiH drži u talačkom odnosu o čemu su u posljednjih nekoliko dana sve rekli i ambasadori prijateljskih zemalja akreditirani u BiH. I umjesto da od nadležnih tužiteljstava snagom svog predsjedničkog autoriteta zatraži ispitivanje i procesuiranje kriminala u režiji Lijanovića i SDA, Budimir za svoj račun, građane FBiH iz dana u dan pretvara u taoce vlastitih interesa dok zloupotrebom svoje funkcije pokušava finansijski riješiti sve svoje životne probleme.
Nadam se da će se Budimir makar nakratko zadržati u svom kabinetu i da će, umjesto besmislenih putešestvija po bjelosvjetskim destinacijama plaćenim iz budžeta bh. entieta čiju ekonomsku situaciju dosljedno uništava, te sastančenja po sarajevskim restoranima gdje dogovara poslove sa naftom i naftnim derivatima uz obilnu trpezu o državnom trošku, napokon u parlamentarnu proceduru poslati usaglašenu listu kandidata za sudije Ustavnog suda FBiH koju su još davno potpisali potpredsjednici FBiH Mirsad Kebo i Svetozar Pudarić.