Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Srpski generali dobijaju nagrade " Graditelji nemira " u Hagu :))
Legenda Bosanska!!! Srbija neka duela jer čim se imaju pohvaliti, mladićem? Itd
Trgovac stoljeća!
Pedofil, hođe mu podvodili dječake da bi on samo bio na strani Mošnjaka!
zna se koliko katolicki i ortodoxni popovi vole djecake nemoj da zezas, jel i tebe pop skoro "pricestio"? Jel na usta il na dupe?
Korpus pozdravi ženu, al voli šokačku karrinu, guzi se ko luda! Hahahaha
Nije mogla otic u bolje ruke,kada covjek bude na pravoj strani i na strani pravde nagrada stize nekad.Cika Jovo kako ga od milja zovu Sarajlije je zasluzio mnogo vise stajuci na stranu pravde i boreci se protiv fasizma..
Svaka Vam čast generale Divijak
NA ZAPOVIJEST, GENERALE !!!!!!!!!!!!
Ratnim govnima davati publicitetje morbidno . A ti si za sada najjači čuj domovina BiH a rođen u Beogradu. Kad je zadnji put bio u mjestu rođenja i da li će ikad otići!?
covjek koji nesmije otici posjetiti grobove roditelja i rodbine i zapaliti svijecu i nije covjek.....doduse neznamo dali je divljak presao na islam...ako jeste onda je to okej jel islam tome ne pridaje vaznost
Klovn koji je prevazišao granice BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
aaahihihihihihihhihihi...jel to otiso da i kod njih pokrene referendum i borbu za nezavisnost??? :)))))))))))
hahahahahahahaaha...da smo glasali kako vi hocete sve bi bilo okej ahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ...daj prestani me zasmijavati...eto glasali ste..i dobili ste sto ste zeljeli a sad razguli od srba...
NIje ga Jovan pokrenuo ni onda majmune maloumni ti stvarno veze sa pameti nemas covjece ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostani tamo Jovo... Vise ce te cijeniti tu nego ovdje..