Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj i dika nasa!
http://www.youtube.com/watch?v=RLl2CNjIsJg#t=9175 Samo poslusaj ovu pricu ako imas 2 minuta vremena i bice ti jasno. Kreće na 2:32:55
BUDUČNOST BIH LEŽI U HAPŠENJU I ZATVARANJU FAŠISTIČKE STOKE KOJA JE UNIŠTILA OVU DRŽAVU I SVOJ VLASTITI NAROD OPLJČKALA I ZATVORILA U GETO VEĆ 20 GODINA.
Čista nacija? Takve niti je bilo niti će da je bude, lijepa maštanja i ništa više.
Molio bi ove srbe iz republike sumske da kad cujemo i vidimo da se rep, sumska icjepi od drzave BiH nek se jave do tada ove komentare sto pisu nema buducnosti za njih nema niti ce biti ikad jer oni koji su cinili zlocin za takve nema buducnosti i jos neka mole boga da nebude drugo poluvreme nece im ni rusi pomoci nek znaju da nasa djeca znaju obo sto su cinili i bice im vraceno bili zivi i zdravi i docekali to drugo poluvreme.
aport pseto!
Vi borci ocekujete drugo poluvrijeme,kme kme kuku pobise nas kme kme pomagajte hrvati kme kme nato bombarduj Srbe,oslobodi nam nasu zemlju,a onda za nekih desetak godina mi cemo pricati kakvi smo mi bili borci i kako smo herojski bez igdje icega nego goloruki porazili Srbe,e moje jade jadne brzo se neke kukavicke stvari koje ste radili zaborave,
Vuče korijene (roditelji) iz Krajine .Ljuti Krajšnik naš ! ;)
Dodik lijepo prica o Kateloniji, oni od njega ruzno i sad jos ovo hahaha
ne u africi leži, a izjava tito dragi....
Ovog poturicu samo kakvim usranim maljem zatuci,a onda se posrati po njemu i negdje ga zakopati kao pseto što dublje da manje dismr!
bolje tebe zatuci jer smrdis sve preko neta
krepati može samo životinja....Jovo Divjak je živa (hvala bogu) legenda koja uspravno i ponosno još uvijek brani osnovne postulate ljudskosti (za razliku od pojedinih komentatora koji će se prepoznati u prvoj riječi)
ako je legenda onda nije ziv
Bravo generale i hvala za sve dobro koje nam cinis!
ošo na eskurziju u baracelonu
Zar ovaj smrad nije krepao?
kme kme kme kme
Kad ces se presretacu vratiti na svoju pradjedovsku vjeru Islam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cika Jovo... legenda,..
Welcome to Barca :)
Koji crni humor i propaganda; general i još graditelj mira. Vjerujem da ćeš uskoro biti počasni građanin Beograda.
Hrvoje,kako zivot u donjim pripizdinama?
U pravu si i dobro si nazvao pripizdina i donja i gornja- pozdrav iz Sarajva sa Grbavice
Kažu 'komšije' naše... On je zločinac. Evo sve više dokaza toj tvrdnji iz dana u dan haha
Čika Jovu za predsjednika BiH!!
Paša moj samo vi sanjajte o rasparčavanju Bosne, al vazda je bilo i vazda će biti BOSNE u svojim prirodno određenim granicama.
Čuj vještačke tvorevine, glupljih komentar od ovih tvojih odavno nisam pročitao. I šta radiš onda ovdje, razguli u neku komšijsku/susjednu nacionalističku, okupatorsku, agresorsku državu, pa tamo uživaj sa sa sebi sličnim.. MRŠ IZ BOSNE!!
BAS SE LIJEPO VIDI ZASTAVA NEZAVISNE DRZAVE KATALONIJE,NESTO NE VIDIM ZASTAVU SPANIJE....A ZVANICNO I JAKO BITNO PRIZNANJE.