Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam baš, ovakve procjene su nezahvalne.
ajde Divjak odrzi predavanje van Sarajeva
Respect za ove riječi gospodinu Divjaku. Svi bi morali da se potrudimo dijagnosticirati i i otklanjati probleme u svojoj sredini. Tačno je da ima profesora koji uzimaju godine studentima. Ne može biti da neko položi sve ispite manje više iz prve a kod pojedinih profesora se mora polagati godinama. Tenzije i nervoza među ljudima je nepodnošljiva. Na ulici svako vreba TUĐU trivijalnu grešku, da mu trube, divljački dobacuju. Znaju li ljudi uopšte da je u gradu ZABRANJENA upotreba sirene, sem izuzetno. Kabadahije niko ne sankcioniše i svakim danom ih je sve više.
Da li neko zna zasto je ova sala IUS-a poluprazna? Iskreno, ja sam se zacrvenio od stida.
Da zene ili djevojke u prekrivenim glavam mogu bili lijepe, dokazuje nam ova mlada djevojka na 6-oj slici. Odudara sa ljepotom od drugih. ------------------------------- Gospon Divjak je jedan od vise plemenitih ljudi, kojima se mozete hvaliti.
Cika Jovo je heroj odbrane i covjek koji se u miru posvetio mladim ljudima kako bih izveo na pravi put.