Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to care
S K U T O R I S T A N 4ever
BIT ĆE INTERESANTO POSMATRATI VATIKANSKO TURSKI SUKOB TREBA LI VAM ORUZJA, MUNICIJE. DAT ĆE ČIČA.... SAMO RECITE.
POČELO JE POČELO OSLOBOT ĆEMO SVE SRPSKE ZEMLJE BOSNA, KRAJINA, SRBIJA Hriste Bože raspeti i sveti, Srpska zemlja kroz oblake leti. Leti preko nebeskih visina, Krila su joj Morava i Drina1 Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo, Odlazimo da se ne vratimo.3 Na tri sveto i na tri sastavno, Odlazimo na Kosovo ravno. Odlazimo na suđeno mesto Zbogom majko, sestro i nevesto. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo.3 Kad je draga da odlazim čula, Za rever2 mi neven zadenula. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo.3
biće treći tili vi to ili ne tili, uostalom ko vas ista pita, mi cemo izboriti jednakopravnost na ovi ili oni nacin, samo me je stra za vas da vas druga oluja ne odnese daleko daleko u tadžikistan i što to prije prihvatite prije cete krenuti naprid HERCEG BOSNA 4EVER
A mi smo za 4 pa se kompromisno nadjemo na pola puta i eto imamo 3 federalne jedinice, moze?!
Eto, mi smo za jednu federalnu jedinicu.
Muslimanija.ba
Joj sto volim kad vidim ove sto moraju zivjeti u drzavi koju mrze, a ne smiju nista konkretno uciniti po tom pitanju. Cmizdrenje nije naravno konkretno djelo koje ce im pomoci da se otmu iz mrske BiH:)
@ja...ja sam svoj na svome,u jedinoj mi domovini Bosni i Hercegovini,ja rezerve nemam niti je zelim kao vi sto imate Smrdiju i ovi latini Skutoriju,,,zato cu ovu da branim do zadnje kapi krvi,a i ostali koji je osjecaju svojom,,a u Banjaluku smijem i dolazim, a jos nesto,,zavrsicemo sa Dudakovicem onaj pohod sto je stao pred Prijedorom,pa cemo i u Banjaluku doci kad tad,,vreruj..
Sokole, sto cekas? Put pod noge. Ma, u pravu si , mozda. Meni se ne svidja u Sarajevu, i ne zelim tamo, tebi se svidja u BL ali ne smijes tamo. Ko od nas dvojice vise pati?
volim te bosno a najvise muslimane a znam i zasto.
Podijeliti je na 4 entiteta i mirna Bosna: 1. Republika Srpska (49%) 2. Herceg-Bosna (27%) 3. AP Zapadna Bosna (9%) 4. Dzamahirija Bosnjakistan (15%) Ovo potpisujem. Jedino umjesto AP Zapadna Bosna ja bih \"Republiku Zapadnu Bosnu\". Pozdrav iz Velike Kladuše
Skutorcici, srpsko cvijece!
Muradife upravo tako jedan entite za Srbe, drugi za Hrvate, treci za Babine, a cetrvti nek bude za Bosnje ( koji nisu ni sami sebi jasni, pa ako zele mogu se i dalje dijeliti po slojevima i vrstama raznoraznim)