Predsjednik Hrvatske boravi u BiH
0
Josipović: Međudržavna saradnja ima svoju plemenitost
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta ideja o konfederaciji se našla i u Washingtonskom sporazumu 94-te, ne znam zašto se nije istrajalo u tome. Sad možemo samo sanjati jer prosječni Bošnjak i prosječni (bosanski) Hrvat se mrze iz političkih razloga a to uveliko utiče i na naše odnose sa Hrvatskom. Ali i dalje su nam najbolje komšije.
BiH je najbitnije ući u konfederaciju sa Hrvatskom i ne trebamo se više brinuti dali ćemo ući u EU i Nato..Hrvatska je vojna sila u regionu i u Nato-u su i kada bi predali BiH u konfederaciju sa Hrvatima, Srbi bi se razbježali iz BiH u roku 48 sata od straha od ustaša, Bošnjaci bi preuzeli vlast odmah na cijelim teritorijem kako je bilo i prije genocida, to je zbilja najbolje rješenje za BiH da opstane i očvrsne gospodarski vojno i politički..
a gdje je nebojisa
herceg, a ko sve spada u tu "regiju"?
meni kao hrvatu iz Hercegovine (Široki) je posebno drago što se dobro slažemo sa Hrvatskom,,,mislim da u regiji nitko nema ovako dobre odnose kao ove dvije države
hvala ivo
Razotkrivanje Americkih Demona i Masona jedan Jurnalista i nezavisni aktivista upao je u ...Gnijezdo gdje se sastaju svjeski mocnici...! Na YouTube ...mozete da vidite ima i sinhronizovani prevod traje 2.14.51./h Ukucajte ...(Odred smrti Suma Bohemiana).
www.kraljevskaporodica.ba
Ivo je dingospo za sve ove nase seljopoliticare. i covjek nikad nije nista rekao protiv bosne ni njenih naroda,tako da nepricajte nebuloze i postujete covjeka koji nebi mrava zgazio a kamol sta drugo.
Dajte ba sta odmah pljujete na covjeka. Sta bi vi? da vrate Tudjmana? Najvaznije je da je odnos miroljubiv. Da su nam Bogdom i ostali susjedi kao Hrvati
Bjelcan -Josipovic jeli opet izjavio pred kamerama Dali se sjecate njegove izjave prije godinu´ipo citiram:Nisam znao zar je vas toliko ostalo u Bosni. mislio je zar nismo pobijeni i rastjerani ...!
Samo svr.ba opet nigdje, jesu i pogan od naroda ccc
E moj Ivo, veci si ti kriminalac od ovih nasih, ne znam kako mozes obavljati funkciju predsjednika drzave a osudjen si na sudu, i jos imas nekoliko optuznica... SRAMOTA!!
dobrodošao
KRALJEVA SUTJESKA je HERCEG BOSNA!!!!!