Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@4761- je-be-mo mi tebi sve zivo i mr-tvo u us-ta gnji-do genocid-no cet-ni-cka !!!!
pripazi se josipovicu bakir nekako nije svoj zbog situacije u libiji
ja jedem zlatnom kasikom, meni je svugdje dobro
NACIONALISTI MRZE SVAKO POMIRENJE I PRIJATELJSKE ODNOSE NOSITE SE U 100 PM.
http://www.depo.ba/front/imamo-transkript-razgovora-u-kojima-dodik-podrzava-granatiranje-zagreba
I MOJ MUJO KOGA ĆEŠ TI ODSTRANITI JADAN NEBIO! TO SI OD ŠEFA ZLATKA NAUČIO KOJI BI STALNO NEŠTO ODSTRANIO A NIKAKO DA ODSTRANI. SAMO JE ODSTRANIO OD BOSNE MOGUĆNOST NORMALNOG ŽIVOTA I NAPRETKA. Samo vi otamijate tuđe, ponižavajte, vrijeđajte, pišite pisma stranim okupatorima, košto su vaši sarajevski begovi pisali Hitleru da ste vi potomci Bosa, gotskih plemena koji su se naaselili u Bosni. Ma kad bi i htjeli Bosnu Vam nemožemo dati, nemožemo jednostavno nemožemo, svetinje i domovina nisu na prodaju. Kad smo izdržalo 500 godina Turaka, izdržat ćemo još par godina i Lagumdžije, jer ničija do zore gorila.
SVE STE NAPISALI A NISTE NAPISALI KAD DOLAZI ČOVJEK U BIHAĆ I BOSANSKI NOVI
Pa moj Mujo jedini u majke. Koga brige koji si vjeru izabrao ! Jednako kad bi i moja sestrea bilo koju vjeru odabrala, ostalabi mi sestra i uvijek bi je volio. Ali kad bi mi sestra ili brat služili onome koji me je istjerao iz moje kuće, koji je moju djecu oteo i roblje odveo, koji je moju kuću strušio, i sve nas bestidno posramio. E stari moj može mi biti stoputa sestra, bila bi zamene niko i ništa. Nije Bosna Mujo samo Tvoja, nemaš NIKAKVO pravo odlučivat o tome koje voli a ko nevoli i kome pripada. Nemaš pravo MENI SOLITI PAMET O ONOM ŠTO JE M O J E !!! Čovječe jesili lud, jeli trebaš doktora? Bosna je jedinstveni slučaj na scijetu gdje sluge okupatora SVOJATAJU zamlju koju su izdali. Tomje je tako jer je okupacija trajala dugo, dugo, predugo. I zato što je zapadna europa u biti za k u r a c, i nikad nije naparavila REKONKVISTU Bosne kakvu su napravili Španjolci. I danas bi bio mir i salamet, a ne da se natežem stobom po ovom prknu od portala.
I ovaj Josipovic je jedan obicni ET, bez karaktera.
Zaboravio si spomenuti i novoizgradjene crkve i raznorazne spomenike.
Oli @ tebe ocigleno religija BOLI!!!Kazes braca bili..kakve veze ima rekgija s time oce neko biti dobar svome prvom komsiji ...kakvu religija ulogu tu igra???/Hoces reci onaj ko promjeni religiju taj vise nije moj brat..zamisli ako imas brata ili sestru i odluci promjeniti svoj nacin prakticiranja vjere i uzme (eto necemo ovu tebi mrsku tursku)uzmimo budista postane ..oces se odreci radi religije svoje krvi????Hoces jer si nastran fasis,,ticki zadojen i mrznjom hranjen...ja takve kao tebe mogu kao od sale odstraniti iz javnog zivota....bez bismilu da potegneem...niti smo mi braca bili niti cemo ikada biti ..vama vasa nama nasa...moja barem nema ono sto tvopja im,a ..inkvizicuju lomaca holokaust genocide kolonije robovlasnistva itd..moji ATEISTI SU CISTI RUKA!!ALI SE BOSNE NE ODRICEM!!!
@4761-i zato ti mi svi je-be-.mo mat-.tere cetnicko genocidnu- i sve mrtve i zive te ne rodjene jos mar-vo de-ge-nericna !!!!!
http://balkan24.com/kolumneindex/gosti/3565-otvoreno-pismo-predsjedniku-josipoviu-od-mene-graanina-ak.html
Sve ce ovako biti negativnih izjava od strane hrvaske dok je ne prime u (EU),jer oni se grcevito gicaju boje se odgadjanja primana u EU,zato su ovakve izjave dolaziti i od bjelcana josipovica (joske)potrcka Tadicevog (ortodoksa).!
ISPRAVKA --- u toj tvojoj jazbini
Zaista neznam kako dozvoljavate da komentari sa kojima se pljuje po mrtvima stoje na vašem sajtu? Ovo sa sakrij nema nikakve svrhe, čak se zbog znatiželje i više čitaju od normalnih komentara. Mislim da bi ovako uvrjedljive, fašističke komentare odmah trebalo brisati.
Da mnogi neznaju gdje je aerodrom, a bogmeć niti neznaju da je taj teritorij ispod Plješevice sve do pedeset i neka pripadao Hrvatskoj republici u SFRJ. A svi se kunemo u AVNOJEVSKE granice. I šta ima veze što su pod bosanskim kraljevstvom bili razni teritoriji. Pa ja se stim ponosim. Jednako kao što se Bavarci ponose svojim kraljevima ili Venecijanci sa svojim dudždevima, mada tada nije bili ni njemačke ni italije, a stanovništvo je bilo što katoličko, što protestanstko. Važno je da su ti krajevi bili \"narodne\"krvi i vjere pradjedova. Da je bilo samo malo više povijesne sreće i puno više pameti, sve bi to bila jedna država od drave do jadrana i tako svejedno bili se zvala Hrvatska ili Bosna. I u njoj bi u slozi živio isti narod pa bili katolici ili kristijani, kao što u njemačkoj žive katolici i protestanti Ali Osmanlije sve pokvariše, srušiše drevna kraljevstva i braću zavadiše Glavni grad te \"države\" sigurno nebi bio Zagreb nego možda Bihać ili Banjaluka