Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCID DAN ZALOSTI
11 JULI GENOCID
Hvala dragigospodine predsjednice Josipovicu na srdacnoj posjeti. Uvijek ste nam dobrodosli. Jos samo da se nase dvije drzave priznaju i da se otvori ambasada Republike Srpske u ZG, te da se bilateralni odnosi podignu na najvisi nivo sto ce beneficirati nase ekonomije. Hvala gospodine predsjednice i dodjite nam opet.
Sam dolazak u sijekovac htjeli ovi iz zg priznati ili ne priznanje da njihova vojska počinila zločine nad srbima prije početka građanskog,nacionalnog,religijskog i bratoubilačkog rata.Tim gestom je potvrđena agresija vojske hrvatske na suverenu bih.Dodik jeste traktorista ,brđanin,seljak ali svatite da je on kralj bih evo na noge mu dođoše i josipoviči vujanović a on umoran bio u kini primiliga presednik i premijer kine jel to bi država nula ekenomski,vojno ili imaju par miliona stanovnika.
Jos jedan korak ka dijalogu i prevazilazenju ovdasnjih kompleksa, od kojeg boluje ovaj Akademik. Svaka cast Josipovicu i da \"akademik\" on je agnostik...Samo da znas...
MUSLIMAJMUNI REKAO SAM JA VAMA LEPO DA CE TE SE VI SVESTI NA FILDZAN DRZAVICU KOJA CE SE PROTEZATI OD KALESIJE DO ZENICE,HRVATI SU SVE BLIZI SVOM TRECEM ENTITETU I IMAJU APSOLUTNU PODRSKU REPUBLIKE SRPSKE I PRESEDNIKA MILORADA DODIKA.
BRAVO ZA GOSPODINA JOSIPOVICA HRISCANI CE UVEK NACI DIJALOG,JOS KAD SE RESIMO MUSLIMAJMUNCINA SVE CE BITI PUNO BOLJE
RS podrzava da hrvati dobiju svoj entitet!
u inat genocidasima Haris sad treba posjetit Kosovo. Ionako je doktorirao na uglednom Univerzitetu u Pristini BIH4EVER!
da ti nisi brat srbina dej;ana kostica koji se prije mjesec dana ra;znio eks;plozivom u sred beograda:))))))) po turico manipulatorska, vama je srbima laz i prop:agnada majcino sprko mlijeko u krv;olocnoj srpskoj kolijevci:)))
tuurci, potuuriice i baaliye, molim vas da se drzite po strani. vi ako vam nesto smeta u ovim razgovorima i susretima mozete u znak protesta da se raznesete eksplozivom negdje na bascarsiji u skladu sa vasom tradicijom i islamskim propisima.
CRO 30.05.2010. u 13:31 Tek sad vidim koliko je srpska vojska u BiH bila u pravu. Cim vas tove u tim dzamijama allaha vam vaseg??? Cuj on bi nesto dijelio s disktriktom??? Prvo disktrikt nije muslimanski. Drugo, ovo je Europa i srbi ce podrzati hrvate za treci entitet a za uzvrat imaju pravo putovati hrvatskom i prenositi sto im je drago. Dakle cak i ako dodje do diskontinuiteta teritorije, to ne igra NIKAKVU ulogu. Europa nema granica kad su u pitanju europski narodi. Albanci i muslimani su druga prica. Potpuno BEZ ARGUMENATA, za promjenu unutrašnjeg uređenja BiH potrebna je saglasnost SVA TRI NARODA ako toga nema džaba sva priča,ja sam za potpuno ukidanje entiteta,ali za sada TO NIJE REALNO,nema saglasnosti. kažeš\"srpska vojska bila u pravu\"a DANAS predsjednik Hrvatske odaje počast hrvatskim žrtvama u Derventi koji su stradali od te iste srpske vojske...ccc
Čuj,ge.no.cidaš,MENE uopšte neinteresuju ti termini moj,tvoj,muslimanski,hrvatski.....MENE interesuje Bosna i Hercegovina,nisam ni BLIZU zadovoljan njenim uređenjem ali šta je tu je,mi patriote ove zemlje druge Domovine NEMAMO. Ja nigdje ne prošita da je neko napisao da je Brčko\"muslimansko\" Brčko je distrikt BOSNE I HERCEGOVINE.(tačka-točka).
gospodin.
kako li ce Mesic ovo da prezivi, jaoooj dokaz da je Josipovic mnogo pametniji i manji nacionalista a veliki patrijot