Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek bio bez komentara
Vojske prolaze, a vjetar i dalje pjesak nosi...
Steta sto ovaj Dodik nema sanse da se razmase i bavi se biznisom, umjesto sto se handri sa secijaskim ispraznim pricama i mlacenjem prazne slame, iz supljeg u prazno. Jer, ekonomija mu je najjaca strana, osim britkog uma, a i rijeci, sto jes, jes...a mora da se brani, sta ce...nego, uzalud trosi energiju. Predlazem mu da salje u sarajevo kilavce a on nek se bavi ekonomijom. Pa nek kilavci tamo sa secijasima mlate do sudnjeg dana sa rezolucijama, kongresima, organizacijama ovim i onim, majkama, babama i to...samo pare. Ko ima, imace sve. Ko nema, ni bog mu pomoci ne moze!!!
U goste se dolazi tako sto se vrata nosom otvaraju, a on dosao praznih ruku i punih usta poezije...ma, imamo mi poezije viska, samo para ni od kud!!! Jel tako? Takooo jeeee!!! Koji program ekonomske pomoci nudis da bude bolje, kakvu saradnju, lako je gotovom djetetu biti caca!!! E, moj si ga ti!!! Bravo Dodik, sigurno je pravi amer u tebi prepoznao pravu osobu, dok si jedini pomenuo pare!!! Sve je lova, sve se vrti oko love, evo kako se Bidenu klanjaju, a ne klanjaju mu se sto je star i celav, nego sto je bogat a samim tim i mocan!!! Do crne zemlje naklon!!! Ajmo podanici, ja imam a vi ste golje!!!
Pohvalio me da sam napredovao na vislju lestvicu masonske loze! Nizeg ogranka novog svetskog poretka. Oprostite moji balkanci,nisam jedini. Tito,Draza Markovic-tata Slobine zene. A Alija je bio na visokoj lestvici. U suprotnom \"uspavali\" bi ga jos na aerodromu,kao sto su uspavali Stambolica i Dzindzu.. Nego,kako vam se svidja nasa pozoristna predstava. Patriota to smo Haris i Ja,po direktivi luminatija.hahahah poj mile volove,volove na rijeci...
Dodik kao pravi biznismen, odmah pitao doticnog za pare!!! Halo, bre, sa koliko si vreca dolara dosao, kome tupis, sta nudis, kolko placas...sve prazne rijeci, trallalablablabla...tako je Dodo, samo pare na sunce!!! Bravo!!! A ovi kilavci se takmice ko ce ga upljuvati po faci, mislim stvarno...
Ova dukela nikad da prestane lajat, nezna da ce doci vrijeme za 24.sata da ce morati da se seli iz BiH za svoju maticu smrdiju, ovako su razmisljali i milosevic i jadovan. Napred BiH.
Nisam Musliman i znam tko je Gradonačelnik i dobro sam upućen jer sam sa njima svima sjedio na kavi. Većinu tih političara kupiš za nekoliko stotina km dobro ja znam zašto je Gradonačelnik iz vašeg naroda i uz čiju je pomoć došo na tu funkciju.Osobno poznam sve te političare još od Kisića da ne pričam za ove moje Domića Krndelja Peje i ostalih da ih ne nabrajam.
Pogledaj ko ti je gradonačelnik. Dodikova desna ruka ili pravi pravcati Brčak... Bosanac. Suljini glasači imaju jako uzak vidokrug. Ono što vide kroz džamijski prozor je sasvim dovoljno za očuvanje naroda i države.
Pošto si upućen imal išta veze u Bč sa rs pogledaj ako ikad prođeš kroz Brčko vidi čije su zastave isturene nigdje nema te tvorevine jedino negdje u podrumima kao tvoih istomišljenika.
Teritorija Distrika je u zajedničkoj svojini (kondominijumu) entiteta a zasto je to tako pitaj svog dragog Sulju koji je Dodiku poklonio pola Brčkog i to javno na TV-u izjavio. Rusi su očigledno rekli Bidenu da se ne igra sa Dodiko i RS te je to kraj Bosne kakvu poznajemo. rahat patnja A ti stoko opet glasaj za SDA
N ezaboravi da je Dado potpisa entiteta nigdje se ne spominje rs samo Bih, nađi i pročitaj šta je potpiso Dado mafioza.
Ne razumijem najbliži Komšija Hr koliko ja poznam oni su odradili sve te priče koliko se sjećam još 95 djelit se samo može ono što je ćaćevina a u Brčkom koliko znam samo je 18% bilo pravoslavaca.
Brčko će se djeliti jer je u vlesništvu RS i FBiH a i da nije ne bi bio problem. Puno zemalja nije u kontinuitetu npr. SAD ili najbliži komšija Hrvatska.
Sustina svega ovoga je u tome sto se Bosnjacka politika iskljucivo zasniva na vanjskoj podrsci koja je sada izostala pa je Sarajevo,i pored cutnje,u stanju soka i vriska,jer ostaje da visi iznad ambisa i ne zna sta da cini,potpuno je izgubljeno!!!Ovo je tezak istorijski zaokret i ocekujem teske podjele i sukobe izmedju Bosnjaka.