Protesti zbog ekonomske situacije
0
JOSD 15. oktobra najavljuje "Okupaciju Sarajeva"
Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzava. Do sada sva okupljanja su bila instruirana od strane SDP-a da srusi prethodnu vlast, sada imamo 100% gore stanje i gradjani sute. Svi na ulice za bolje sutra i bolju vlast.
napokon... hajmo svi na proteste protiv ove vlasti!!!
Evo kako se to u americi radi: http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/111010020#8 vode ljubav na ulicama. Ovako cemo i mi s ovim nasim okupatorima voditi ljubav, a ne rat... samo nek dođu da nas okupiraju, hehehhe... P.S. Čitam ja i novine, i portale i zeitgest, ali mojne meni okupacija, pun mi je kufer, takvih naslova :)
Prde metla ko top i protesti :D
sto pred katedralom? idite pred fahdovu dzamiju pa se tamo okupljajte! to vam je ionako prirodnije mjesto okupljanja
Protest pod nazivom Okupacija Sarajeva mi ledi krv..,čuj Vuk da okupira Sarajevo. I to kao pod krinkom socijalizma i demokratije. To je ona ista org. koja je protestovala protiv palestinskog predsjednika, u ime sviju nas, s kojim pravom?!! Ovo treba sasjeći u korijenu, mada oni kao org. nemaju dovoljno intelektualne moći za bilo kakve promjene(sreća naša), možda ih jednostavno treba ignorisati. Ma oni iz Dosta su zlatni. A ti Vuče kod Dodika pa protestuj, AKO SMIJEŠ!
Ne trebaju vama demonstracije, vama je lijepo. A sto ne bi lijepo bilo. Vazno je da mi sad svi imamo pravo da idemo u bogomolje i da smo se rijesili komunjara, a Bog ce da rijesi sve nase probleme i lijenost. Mislite da ovdje nema kapitalizma, i da to sto se urusava EU i americka ekonomija nema uticaja na nas. Sacekajte jos malo, nekih pola godine godinu, pa cete onda vidjeti kako ima uticaja. Glupani naivni, vama smeta Vuk Bacanovic, sto je s.rbin (iako on sebe ne smatra tako), a ne smeta vam banka koja vam izvlaci lovu na kredit koji uzmete. Ne znam samo ko ce udjeliti kad ova vlast koju ste izabrali, profucka ovo malo love sto je u budzetu. Idite na cestu ne zbog JOSD-a, nego zbog sebe. Neko rece treba se narod organizovat. Ovce da se mogu organizovat ne bi im trebali cobani.
@vehabijice pod nikovima Dodik i Spiric Nikol... nase drage zlatne kasik(ar)e iz Kabul...pardon Sehera I da je otisao Dodo, to ne mijenja nista na stvari. Ostaje R_Ssssssssss kako stoji, jer nju ne cini jedan Dodo, nego strp_sk_i narod koji zna sta mu slijeduje ako se ikada ukine. Vide ljudi kako vi u Seheru docukujete ostale. Niko nije toliko naivan koliko vi mislite, a posebno nakon nedavnih dogadjaja prije otkazane tekme s kojim ste izgubili obraz pred svijetom.
hoce li pastii MOJA GENOCIDNA FOTELJA POSLIJE PROTESTA???????
dal medjedi i svinje crkavaju, umiru ili lipse.......? pitanje za irineja, srpskog fanatika pravoslavne crkve.:)))
Nek ti se tata i mama okupljaju, ja neću...meni je dobro ovako.
nema ništa od okupljanja u ovom gradu osim ako ne dolaze navijači koje treba prebiti samo je mrrrrŽŽŽnja prema svima koji ne klanjaju zajednička ovim ljudima ovaj antikomita je odličan primjer te mrrrrŽŽŽnje
Isto zvucis kao Vedran, svega mi! Da se nisi malo zaHebao- prosla ti je prilika da probas prebiti svog komsiju? Tjesi se snimcima sa You-tube-a ha ha ha
@kladionica Bravo jarane,samo si dao prevelike kvote :D Cuj protesti hahahahahaha
@Patriot Patriot je napisao:\"Ovo Srbi i Hrvati organizuju da bi rusili drzavu. Treba ih sacekati i ispresiti dobro!! I krv svoju za BiH moju! \" ------------- Manijak? Aaahhhh! Pa ne sumnjam da ćete i ove rastjerati. To je \"super\" za turizam! Samo nastavite!!!!
Jesu li ovo katolicke demonstracije? Sve zavrsava ispred katedrale?? Naravno da necu doci jer sam musliman. Kad budu pocele pobune ispred begove dzamije a zavrsavale u Medjugorju i Bl odmah cu doci pod punom opremom..
Sto OPET pred katedralom? Da svijet vidi kako ste multi-kulti? Pa zar vam nije jasno da ste nakon nedavnog izlijeva tolerancije pokazali pravo lice i odnose prema komsijama? Koga folirate???