Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci su ko probusen kurton pun sperme!
Ma kakvi muslimani ljudi bozi bili, kakav genocid sta vam je. Pa muslimani su bili napadnuti sa svih strana.Pa sta napravise srbi i hrvati muslimanskom narodu. Ove obje spomenute strane trebaju de se sdide kada sretnu bilo kojeg muslimana trebaju da se stide svoje djece a nemoli nekog drugog. Oni trebaju da odgovaraju za mnoga djela. Dli znate sta su samo na zivotinjama genocida ucinili, a za ljudstvo nemoze citav svijet ispisati. Ostavite se muslimana stoko nekontrolisana. Muslimani nisu ama bas nikakvo zlo pravili, to je narod koji se je smukom branio i odbranio. King upravu si bratski te grlim.
IDI TE U FOCU PA HVATAJTE KRVNIKE...! ENO IH PO KAFANAMA, UZIMAJU HARAC SVOME NARODU POSTO NEMA VISE PLJACKE OD BOSANACA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI!!!!!!! SRAMITE SE....!
DA NAM SE SVIMA NA SVE TRI STRANE NEBI TO ISTO DESILO TREBAMO STATI ISTINI PRED OCI I RECI DA JE ZLOCIN NA SVE TRI STRANE BOLAN I OSUDITI TO A NE SE PREPUCAVATI JER ZLOCINCI SU MEDZU NAMA I NASOM FAMILIJOM
isto tako su napravili m.a.s.a.kr , g.e.nocid u ahmicima i dr. dabogda ih Bog kaznio za sva vremena... šta su svašta radili....
hrvati su ugroženi , a joj plakacu. hrvati su pobili te ljude. šta vam je .? progledajte vec jednom.
Stvaranje ravnoteže izmedju zločina koje su počinili Srbi,Bošnjaci i Hrvati je nemoguće,uzalud ti trud.U zadnjem ratu Srbi po tom pitanju UBJEDLJIVO drže\"tron\"i to je cijelom svijetu jasno,samo izgleda nije tebi ali to je tvoj problem.
a homeini je jsuuf hadzajlija???
Da, u tom je razlika. Homeini i Dudaković slobodno žive najbolje godine, a ovamo neki već odslužili kaznu! To govori o poštenju i pravičnosti Haaga i međunarodne zajednice uopće. Mada ja ne znam ni što ih hapse? Zar to nije oslobodilačka vojska koja nikad i nigdje nije pravila zločine (svega par hiljada), rušila crkve (svega nekoliko stotina), kako pravoslavne, tako i katoličke, pravila logore (nema ih ni 500, bezze!)...???
Nepismeni papak, nije secu vec setaju, nauci pravopis, pa onda ori po livadi.
...kao i ostale islamofasiste sto secu u miru !!!
pustili ste ga da prozivi jos 16 godina u miru i na kraju ce ga pustiti !!!