Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ono što je nama simptomatično jeste da se izvještaj protiv Dodika rješava u vrlo nepovoljnom trenutku\"... samo me zanima kad bi bio povoljan trenutak za njih, kad Dodo pokrade sve sto se moze onda bi vjerovatno bilo prekasno ili je upravo taj nacin razmisljanja bio uzrok ovog stava.
je imate koga i postovati majko draga... covjeka koji psuje svakih 5 minuta, koji je toliko napuhan svojom mocnoscu, da misli da mu ni zakon nista nemoze kamoli narod, koji krade na sve strane od naroda koji ga je birao. Stvarno za postovanje nema sta... Tesko bosnjacima i hrvatima sto i oni nemaju jednog takvog lidera, da jim djecu uci finih rijeci po televiziji...
evo ovih majmuna...hehehehheheh