Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možel kako da se plati karta za rutu Bihać sarajevo i vi bi nešto zaradili ovako leti samo zbog jednog ili jedne osobe i mislim da bi makar svaka bolnica kad nemože dom zdravlja trebala zadužiti po jedan helić jbg ima se može se. Oj tito dragi ustani kad si ti bio helikopter sividio na slici ili samo kad leti
Levati, DIJETE je u pitanju. Nije riječ o bišćanima, Zagrebu, Sarajevu, OS... Kako UVIJEK PROMAŠITE poentu?!
A provjerava li iko jesu li ovo Babini Bosanci ili su Bošnjaci (mislim... kose to voza u "našim" vojnim helikopterima)
pitanje je naravno sarkazam, pošto je Babina vojska jedina vojna formacija koja je branila svoje kuće a proglašena izdajnicima (??????)
Pa ovo treba da bude normalna stvar :/
pa zar vam nije posao da stojite na usluzi građanima i prevozite hitne medicinske slučajeve? šta trebamo? naručiti taksi kad je ovako nešto u pitanje? i iskreno - zar nije bliži zagreb od sarajeva? možda tih pola sata znače život ovom djetetu.
ja sam iz bihaća! I Sarajevo je glavni grad BiH a ne Zagreb. Ne ide se u Zagreb jer su ogromni troskovi lijecenja.
ma nema to veze sa tim koji je glavni grad bih - sarajevo će ti isto naplatiti ko i zagreb (to ni misliš da je besplatno).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su Biscani nesposobni da ista urade....
mati ti je nesposobna ....
Naravno da je ostala nesposobna jer su je bihacki retardi onesposobili, idiote jedan prokleti