Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duska samo zaposljava srbe
@BosanskiTarzan Tarzane, ovaj srbin Aleksandar Marković svake godine provede kompletnu trasu na maršu mira u Srebrenici praveći reportaže za FTV.
Poso je dobar, a para laka
Grupišu se, blizu je blizu....
bravo
Ma ja, smancali su se pricama o rezimu i rezimskim novinarima... Okej, ja razumijem, tako to hoda i u svijetu, ali zasto samo SDA ne smije tako? Naravno da sam protiv i kad to radi bilo ko, ali ja sam protiv takvih ideja i postavki, a ne protiv imena i prezimena.
Mi plaćamo pretplatu a oni u politiku...
Zmijurina sa lijepom pričom i otrovnim ujedom.
Spiker do spikera Trener do trenera
Nikada nije ni bio novinar, vec spiker.
Sve uhljebi.
Nisu bili uopste losi kao novinari. Ako im je stalo do zemlje Bosne, radit ce u njenom interesu.
Vide i oni gdje je para laka i palamudjenje a plata 3x veca
Sad smo tek otisli u K krasni.
Zivjeli nezavisni novinari! Samo trk u kabinete kod svojih mecena.
Znaci još jedan Aleksandar koji je imenovan iz kvote Bosnjaka, uredu je meni prica dobar kadar itd ali zar bidnjaka nema dobrog kadra, na kraju cemo se svesti na manjinu u drzavnim instutucijama a vecinski smo narod
Ova sve k'o fina, ne da da joj se išta kaže, a fura k'o i ostali.