Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovih 30-tak ce garant promijeniti nesto. jos da ih ima jos tol'ko 'dje bi im bio kraj. bogati, ova bih jaca od svicarske, pa tamo ima vise nezadovoljnih ekonomijom i sistemom!
Jos da se i buregdžije skupe pa da i janje okrenu lagano.......
Da ih ima barem cetrdeset kao Alibabinih hajduka.....
Ko u onom filmu 300 najjačih. Samo malo manje :(
jos malo pa nestalo ..
Jos malo i covjecija ribica ce dobiti konkurenciju :)
Još jednom da utvrdimo lekciju. Seljacima dati poticaje da se iz gradova vrate na zemlju koja več blizu dvije decenije se neobrađuje, datu privređuju i izlaze na tržište zdrave hrane.Otvoriti javne radove. Na koridoru 5c zaposliti domaću građevinsku operativu (Hidrogradnja, Vranica itd..), kupiti mašine koje ostaju u državi i uključiti domaću radnu snagu. Uz koridor će se graditi pumpe, hoteli, hosteli, moteli, prodavnice svega i svačega, to je zaposljenje za ogroman broj ljudi, sve sa fakultetskim diplomama odmah zaposliti na mjesta koja su napustili radnici i seljaci. U gradovima zabraniti držanje sitne stoke i peradi po stanovima, iseliti sve bespravno useljene. Samo na ovaj način se rješava pitanje zaposlenja, sve drugo je sipanje luga u oči i zaposlenje za 50 - 100 ljudi, a to nije ništa. Problem je sistemski i za to treba zahtijevati da se stvori ambijent. Priće o rušenju kantona i entiteta niko neće podržati bez šireg dogovora i od toga se mora odustati.
Ja mislim da nezaposlenost u BiH je presla sve razumne granice normale.Nazalost puno se vise obraca pozornost na vlast,nego na omladinu.
Kad bi bilo 3000 ljudi na ulici, mozda bi i uspjeli maknuti ovu bagru s fotelja i imati bolju buducnost za razliku od proslosti i sadasnjosti koje su PRELOSE za sve nas, osim za upravo te foteljase!!!
Placa prdoncic i prekovremeno............
Zato ti nemas uopste radno vrijeme.... radis uvijek! al da znaju kakve gluposti valjas ne bi ti dali da pises..... ha ha ha ha
tacno da nemam radno vrjeme jer ne radim ....a ko mi nebi dao da pisem ne kontam....Cetnici?? Srbi?? Prdoncic?? SBB??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)