Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahnu je neko loše preveo. Mi smo u referendumskom, ne u reformskom zamahu.
Kad god nasi zamahnu mi ha danima čupamo iz bulje...
Đabe ti ti pričaš , vrli stranće.... Neće se tinta na današnjem papiru ni osušiti, a preSdnik do-do , zvani ba-ja , izmisliče novi problem... Ali ipak , slede mu krivične prijave , sankcije , ...bankrot i gašenje šume...
evo, nek mahnu mojim.
hoce li neko reci begovicu da prestane ga primati ko bosanke od arapa
Sto je ekonomska situacija losija, bijeda naroda u Bosni veca i opste beznadje i propast ocitiji, to su gospoda cinovnici iz EU zadovoljniji. Najvise nas vole gladne, gole i bose. Da imaju nekakvu korist od mrtvaca, "reforme" bi isle u tom smijeru.
Nisu oni nama krivi što smo mi takvi kakvi jesmo pa nismo uspjeli ništa organizovat kako Bog zapovjeda, nego smo pustili da najgori budu na vlasti i rade šta hoće. Sad, i za narednih 100 godina će se osjećati posljedice toga. Nakon toga će narodi sa ovog prostora koji se sada zove BiH i biološki nestati. MMF je samo koristio našu bjedu da ostvari svoje interese, što je manje-više normalna stvar. Mi smo sami sebe uveli u bijedu zato što smo lopovi.
@innahawaad A ti mislis da MMF unistava i porobljava onako neplanski, na eci peci pec? Niko ne priprema teren za njih? Vidjeli da smo mi neorganizovani pa iskoristili priliku. I mislis da MMF nije produzena ruka ovih sto su zadovoljni nasim "reformama" i "napretkom"? Nismo mi ni veci ni manji lopovi od bilo koga drugog.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E moj ti.....
reformski zadah
hjoj kad bi Bakir slozio ovakav "tvit" jos sa hashtagom, pa jbte. bili bi u EU vec sutra
Čekaj da zamahnem !
koji ba zamah?! Jel fakat mislite da smo toliko glupi da ne vidimo da nas na silu ućerujete u eu
Ne ućeruju na silu. EU mora da se širi da bi opstala. Ako prestane da se širi EU propada. Kad je ušla Rumunija i BUgarska, ući ćemo i mi i Kosovo i Srbija i Crna Gora i Makedoinija i Albanija. Poenta je da i kad uđeš, jedina dobra stvar će biti što ćeš moći lakše pobjeć. O standardu EU možeš samo da sanjaš.
De nek plate nekom menadžeru iz neke dobre firme pa da nam urikta BiH...
Ja mislim da od ovakvih politicara i njihovi ukucani neocekuju puno jer vec znaju njihove mentalne i moralne domete
Ja bih prije rekao da je mentalni domet nas (ljudi) na jako niskim granama. Političari su najbolji od nas. Na žalost.
Samo vi njima kredite dajite i necekat' cete se
hahhahahhahahha ovo nas neko zajebava stvarno bejha je razvijena ko sjeverna koreja
zamah,hahaha,više kilavljenje