Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, ne može se tu mnogo toga učiniti, jer je zločinac državljanin Republike Hrvatske. Po meni, problem je u samom haškom tribunalu. Umjesto da doživotno bude iza rešetaka, on je pušten na slobodu.
Svako ko ima osjećaj za pravdu, reagovaće ovako.
Jevrejska zajednica treba da pita drugara Covica...sto on ne napravi neku konkretnu izjavu
čovićevci su đavli.eno napali na džamiju i kuće Bošnjaka u šurmancima kod čapljine.neki dan džamija u ljubuškom.još samo da podmetnut i oružje.Mičite toga Čovića što prije.volusina.
Jedino štovaoc EU vrijednosti i poglavnik "radnog" logora "Sokol" D.Čović šuti tj. odobrava izjavu i (NE)djela ratnog zločinca !!!!
Bosanski Jevreji su uvijek bili uz jednu i jedinu BiH.
Lijep gest jevrejske zajednice. Ipak bojim se da iza ratnih zločinaca i rezultata njihovih (zlo)dijela stoji ista ova međunarodna zajednica od koje se očekuje reakcija. Ne mislim na deklarativnu reakciju nego na praktičnu podršku tim krugovima, recimo kroz izborni aparthejd samo u dijelu BiH u kojem desničari ranije nisu bili u stanju uspostaviti vlast.
Kad zločinci o zločincima pričaju. Ništa vi niste bolji od zločinca Kordića
Gdje su sad smradine Bećirović i Komšić da se oglase, lahko im je po Dodicku lupati.
Davno se Zeljko oglasio, kuyice NiP-ovska 🖕
Sada bi se nesto moglo desiti sa ovom kukavicom Kordicem...Zanimljivo je da ga nitko ne upu.a,on putuje svagdje sa autom.Zidovi su trazili I ubi.ali naciste,kod nas ako se oisas na nas mi smo kao "nemojte ba' Pi.ke smo brate,da je moj brat ubi.en od ovoga kukavice Kordica ja bi vec lezao u zatvoru za njega
Dodik, Nikšić i Čović dogovorili raspodjelu: Oko 80 miliona KM od akciza na gorivo koji pripadaju Federaciji Upravni odbor UIO danas bi trebao prebaciti Republici Srpskoj Zašto klix ne piše o ovome?
Čudno da se i jevreji nisu okrenuli protiv "nas"
Oni su naši
Srbi su neprijatelj br. 2 Bosnjacima koji su napravili genocid a Hrvati br. 1 hinje koji bi napravili jos veci zlocin i genocid i koji se smiju zrtvama kao i Srbi.Gdje je Sanja ili se davi jeduc krmacu sa raznja ili je postala vegetarijanka. Sanjaa gdje si , jesi li sa Niksicem na kafi?
Kad im se sad najjaci(zidovski) lobi nakaci na ledja.