Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braci Jevrejima nasim Sefardima zelim cestitati praznik da ga u sreci i veselju provedu! SRETNO!!!!!!
חג פסח שמח
Zbog ovakvih kao vi,hvala bogu,ima erec ISRAEL http://www.youtube.com/watch?v=B0rVDbYqE7E
JACK ti mozes samo sliti u ovoj Bosni da mozes muslimanima nesto...mozes ga samo obalit...Ovom prilikom zelim svim Jevrejima od srca da poginu u sto vecem broju...da im se djeca rode sakata i bolesna...zelim jevrejima da nedocekaju slijedeci praznik zzdravi i sretni i zelim im patnje najvece u zivotu...toliko od mene...
srecan praznik i da ove godine jos vise prchite one indijance, palestinske maymune. a mi cemo ove nase domace prcat kako mi to vec znamo.
ima ovdje foliranata iz beograda
uuuu jes vam izlamzka zayebnica syebala pamet za sva vremena, nema vama izljecenja a nama suzivota sa takvim budalama !!!
ako bog da, da iduci docekate u sto manjem broju na ovoj planeti..... PALESTINA U SRCU I DUSI;;;;;;; SMRT CIONISTIMA
Iskrene čestitke i od mene, da proslavite vas praznik u sreci, zdravlju i veselju ....
da bosanci granice arape, mi bi gore ratove protiv njih imali... kao bosnjak razumijem cioniste. sretan praznik svim jevrejima :)
Sve jevreje treba pobiti i iskorjeniti
Vjernicima jevrejima cestit praznik, a cionistima samo lakat i parola: Free Palestina!!!
Svim cestitim jevrejima sretan parznik a ostalima se duboko i iskreno nadam da ce dobtiti ono sto su zasluzili....zivjela Palestina
sretan praznik i da ga obiljezite medju najmilijim u miru, sreci i blagostanju
MAMU VAM YEBEM CHIFUTSKU!! MAMU VAM YEBEM CHIFUTSKU!! MAMU VAM YEBEM CHIFUTSKU!! MAMU VAM YEBEM CHIFUTSKU!! MAMU VAM YEBEM CHIFUTSKU!!