Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šljam od nacije..
fakat su žilavi ...
Ali planeta je stara 4,5 milijardi godina. A gdje su dinosauri prije 60 miliona godina? Pa nauka je sve dokazala, prvi čovjekoliki ljudi su se digli na zadnje noge prije 27 hiljada godina postoje naučni dokazi. Kakva bolan 5775-a godina jestel normalni!!!!
Treba pitati Eli Taubera i Jakoba Fincija kakav je njihov odnos prema fašističkoj državi izrael i koliko jevreja u BiH posjeduje pasoš te fašističke države, čisto da se zna podržavaju li domaći jevreji cionizam.
Ima i nasih muslimana koji podrzavaju isil,jesi li i za to da se i oni protjeraju? Arapi nista bolji od Jevreja nisu,i ne znam otkud Bosnjacima pravo da brane Palestince?
срби су старији дупло толико.. http://www.dnevne.rs/nesto-drugacije/ovde-smo-12-000-godina-svi-sloveni-poticu-sa-podrucja-danasnje-srbije-i-bih-video
Bosanci su jos stariji jer su tamni na ovoj karti...!
Odavno su ovdje došli i niko im ne stvara probleme. To ne pokazuje kako su oni loš narod, nego kako smo mi dobar narod. Neka im je sretna ta njihova Nova godina, ali im nije u redu šta rade Palestini.