Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zasluzuju,kao i penzioneri!
Naslov glasi: \"Studentima osigurane godišnje karte i u 2011\" da bi nakon drž ne daj, uteče međeđa niz polje, ambalaža rotira i sl., došli do krajnjeg zaključka: \"Studentima preostaje da čekaju i vide hoće li obećano biti i ispunjeno\" Maestralno! :)
Hebo nake studente, najveći problem su im karte, sad zamislite kakva je budućnost ove države za zaostalom i primitivno-iskompleksiranom omladinom
sta reci a ispasti pametan?
Gdje to procita u Avazu???
Evo u današnjem Avazu piše da ce produziti ove godisnje jos 3 mjeseca, tj. do marta odnosno do usvajanja novog budzeta kantona, dok ce onima koji do sada nisu izvadili godisnju smisliti nesto, kartu na 3 mjeseca ili sl. Pozzdrav!
TI ćeš određivati starosnu granicu je li??? I ti kao znaš zašto neko studira duže nego je predviđeno pa da kažeš nema smisla. Nisu svi fakulteti iste težine i dužine trajanja! Osim toga svako nosi različit teret života!A i nisu svi guzonjini sinovi k\'o ti! I poklopi se jer nisi upoznat s procedurom. Pravo na kartu imaju svi redovni studenti bez obzira na godine!
Promijenili naslov...aferim :
LJUDI SADA SAM BIO S CHUCK NORRISOM, I KAZE MI DA CE DZEKO U VILLAREAL DA IDE, I KAZE DA CE 30 FEBRUARA STUDENTI DOBITI SVE POVLASTICE I PLUS CE BITI PODIJELJENO 5000 STIPENDIJA OD KANTONA :)))
STA CE NAM STUDENTI, KAD KAD SMO OD RATA NAOVAMO NAFABRIKOVALI SVRSENIH DIPLOMACA, MAGISTARA I DOKTORA NAUKA DOVOLJNIH ZA NAREDNIH 20 GODINA. KO CE BOGA TI I OVE ZAPOSLITI???
a mi koji imamo biometrijski...mozemo li mi za petobu putovati?
Ma, koga ovo interesuje. Dajte malo vise pisite o Dzekinom transferu
Biće karte 100% ne žele oni proteste :-D @STudent starosna granica za izdavanje ove karte je 27 godina, tako da ti možeš kupiti mjesečnu kartu - jer nema smisla da neko studira cijeli život i uživa povlastice studenta
Nek se snalaze sami, kad vec dzaba studiraju...
Mi u mostaru nemamo problema s revizorima, sve radi uredno.. :D
nikad ne idem tramvajem ni trolejbusom ne pada mi napamet da dajem 2 km da me neko zbode otme telefon udari da mi neko smrdi pored mene i dere se radije cu pjeske s nozem u djepu
Jah sigurno ti je dobro porediti vozača i ljekara.... Vozi ti za 500 ili bilo ko drugi. Sve vam je škola,možeš isto reći onaj u rudniku ima 800KM a ja imam možda 500.Pa kopaj u rudniku pa vidi koji je to obim posla.