Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje na Klixu ako komentarišeš nešto o kriminalnu SDA ili o Sebijinom krivotvorenom indeksu, odmah te nazovu "četnikom" ili "ujkom" ili "Vlahom", i još te Klix banuje. Eto koliko smo slobodno društvo, a da ne kažem i primitivno. Insistira se još i na jednoumlju. Slično je i kod brace Srba i Hrvata.
na klixu se cesto pise kako vjetar puse, uzmi npr rat u Ukrajini, na pocetku rata Zelenski je heroj, borac za sve nas itd. Sada se vec polako pise da je dosadan, neka ide da uzme pusku itd..Da ne pominjem komentare koji nemaju veze sa clancima. Takav ti je klix sve za lajk.
Molim te da ne širiš dezinformacije. Pogledaj samo koliko političkih stranaka imamo i koliko je od poslije rata osnovano. Svi koji žele dodatnu paru, su osnovali ili se pridružili strankama. Dakle, demokratija je itetako prisutna u BiH.
De se vi pobrinite da ja đaba ne izlazim na glasačko mjesto i da mi kakava seljačina doda još jedan X i listić mi nevažeći. Uvedite zatvorsku i novčanu kaznu za takve ili elektronsko glasanje.
Stranci kreiraju nase zivote i politicku scenu u BiH, sve dok finansiraju TRI MUSKETIRA raznim kreditima itd, BiH nece maci iz zivog blata...
Ljudi ne shvataju (pa zloupotreblavaju) da iole ozbiljnija drzava podrazumijeva odredjeni stepen unitarnosti, tj.centralizacije. U protivnom, institucije drzave imaju poteskoce pri funkcionisanju i opasnost od bezvlasca je realna. Primjeri su drustva koja pocivaju na uticaju klanova, poput Somalije, Sudana... Drugo, drzavljanstvo podrazumijeva ne samo prava, vec nosi i obaveze. Jedna od obaveza je glasanje na izborima. Spas za BiH je u uvodjenju nekog vida obaveznog izlaska na izbore.
Na izbore kreće stranka SDA, na izbore kreće stranka SDA, SDA DEMOKRATIJA!, SDA HAJMO SVI U GLAS, NIKO NEĆE POBJEDITI NAS!!! 💚💙❤️
E suj sloboda...he he he
FIRME ZA ZAPOŠLJAVANJE, ETO ŠTA SU, UGLAVNOM
Čuj, kažu da smo " djelomično slobodno društvo" kad su pitanju politička prava ? Ja sam očekivao puno gore. Ovdje cim kažeš nešto protiv Bakira i kriminalne SDA, odmah te nazovu "Vlahom" ili "četnikom" i "ujkom" Onaj krakan @SaKaldrme cist primjer i jedan je od mnogih koji naziva ljude takvim imenima. Kod brace Srba nije ništa bolje.
Ezdea kaze da su stvarnost. Al u stvaru su mit brale
Mogu li ja kao Bošnjak da dadnem evo naprimjer svoju ulicu da bude kao entitet Romima ili Jevrejima?
Top lista nadrealista
Dodik ima slobodu. Ali ne i Senad. Njega je SDA htjela nečujno ugušiti, jer je otkrio da SDA kolaborira sa Beogradom. Šalju Zvizdića da miluje Srbiju da se ne naljuti. Na svu sreću SAD paze na Senada i FACE TV.
Zasto se ovdje govori o politickom pravu stranke ili clanova politickih staranakaa ne o pravu pojedinaca.Ovdje se krese sva pojedinacna prava. Nepostoji institucija u BIH koja nekrsi prava gradzana.
Dobro kaže Senad H. Cim progovoris protiv SDA, kao da i progovorio protiv Pegambera. Ovdje cim kažeš nešto protiv Bakira i kriminalne SDA, odmah te nazovu "Vlahom" ili "četnikom" i "ujkom" Onaj krakan @SaKaldrme cist primjer i jedan je od mnogih koji naziva ljude takvim imenima. Slično je i kod brace Srba i Hrvata.
Nema kraja cirkusu , kao ni politickoj slobodi , sve dok su one tri budale na vlasti .
Po tom njiovom dok nema 2 pedra na tri covjeka i da bar 30 posto djece misle da je nekog lijevog pola tu nema slobode. Da budemo slobodni 80 posto populacije mora otvoreno biti bolesno od jedne od ovih EU mentalnih bolescina.