Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjeftinije i najpostenije rjesenje je da se Dubrovniku (Dubrovackoj Republici) da nezavisnost ;)
Sta on sad pametuje,svi se oni pred izbore pocnu kao brinuti oko interesa zemlje i gradjana,ma bjezi Jerlagicu lopove,dosta nam je takvih..
Sto se Jerlagic pokusava istaknuti.SBIH je zajdeno sa SDA i srusila ovu zemlju i sad mislim da je svaki njihov korak i izjava smjesna i suvisna..
Joj hajd nek si se i ti malo uslikao, a jesi li sta pametno rekao, vise manje nije bitno...
hahhahah, ee čuj Stranka za BiH, zar postojite vi još uvijek? :D
Postojala ili ne nije bitno, covjek predlaze najbolje rijesenje. Ja razumijem Hrvatsku i njihovu zelju da spoje dva dijela drzave i nemam absolutno nista protiv ali mora i oni da pokazu postovanje prema susjednoj drzavi koliko god njima se to svidjalo ili ne. Svagdje oni pokusavaju da ubjede svakoga da je ovo cisto "hrvatski" problem i vise se pita gradonacelnik jedne opstine sa u vrh glave par tisuca stalni boravnika (Neum) nego glavni grad te susjedne drzave. Koliko sam j upozant geografijom BiH Neum jos nema status kao drzava u drzavi ili neki Vatikanski status odcijpljen od ostale drzave RBiH priznata unutar svojih granica, kao sto je i HR. Ovo ponasanje HR premda BiH zaista nema smisla ako misle odrzati dobosusjedke odnose, ma da se bojim da su njima mentalno i fizicki blizi Berlin i Vatikan nego Sarajevo. To je zanimljivo i iz razloga imati u vidu da kopnena granica HR prema Bosni je im najduza i imaju morske obale preko 1000 km a mi jadnih 24 km.
Treba opet ufatit Brankovica, nek napravi tajno tunel, ko u Sarajevu, i kad se sve zavrsi, onda gotovo, samo cemo im javit, a mi smo majstori za tunele, pogotovo za one bez svjetla na kraju
Jest, Branković je ionako poznat ko teška poštenjačina, on radi sve PO ZAKONU. :))
Ma što je ovaj Jerla pametan, ne da ga majka. :))