Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Washington Normalno da su muslimani drugih mezheba neprijatelji selefijsko wehabijskoj sekti koja drži pare u USA bankama i največi je saveznik Izraela !!!
U dvorištu im, na par stotina kilometara, cionisti ubijaju nedužne civile u Palestini, a oni , to odobravaju, ne čine ništa , nego se otvoreno miješaju kao agresori u Jemenu.? Nikada protiv agresora ili cionista. Samo su hrabri protiv potlačenih i muslimana. I kada treba rušiti islamsku baštinu u Mekki i Medini. Fuuujjj !!!
Znaš li da imami Harema koji samo verbalno osude cioniste budu uhapšeni i dobijaju drastične zatvorske kazne. Toliko o tvojim bajnim "čuvarima" Harema, ahbabima Izraela kraljevskoj porodici !!!
kršćani su svoje rasčistili u I i II svjetskom ratu i vidjeli su da ne vrijedi ratovati, gdje su poginuli milioni ljudi, i shvatili su da od toga nema ništa i sad se bore za penziono i zdravstveno, sad je red na muslimane da to isto shvate :)
za 500 god. će onda i oni shvatiti.. do tada će biti puc puc 😉
sindrom depresije i melanhonije jeste želja da su drugi nesrećni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim mora de priznati da se ovdje više nezna ni ko pije a ni ko plaća!! Ove Muslimani su jako interesantan i simpatičan narod..
Sad ćeš vidjeti ,kad se Iran digne na noge i od Saudijske Arabije napravi slavoniju..
Podrška Saudijcima, legalno izabranog predsjednika je svrgla šiitska milicija, sad je vrijeme da se zločin kazni.
I Egipat je za osuditi, izveli su vojni puč na predsjednika i na muslimansku braću, šta ti nije jasno?
Kako može biti legalno ako je bio jedini kandidati? To nova vehabijska demokratija koju uvodite?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)